LEGYEN ÖRÖM A FŐZÉS!

A Lidl bemutatta tizedik, jubileumi szakácskönyvét.

A Lidl idén karácsonykor is egy új kötettel ajándékozza meg a vásárlókat: „Örömfőzés” címmel megjelent a tizedik, jubileumi szakácskönyvük.

A hazai gasztronómiában mára sikertörténetté vált szakácskönyvsorozat indulásakor a fő cél az volt, hogy egy egyedi, a vásárlók számára ingyenes karácsonyi ajándékkal kedveskedjen az áruházlánc. Míg azonban az első kötetek jellemzően az edukációra fókuszáltak, a kötet legújabb darabja a főzést, mint közös, társasági élményt mutatja be. Ennek megfelelően a 67 egyedi recept mindegyike könnyen elkészíthető, ráadásul még a fenntarthatóságra is figyel.

A szakácskönyv négy fő fejezetből áll:
  • Egyszerű és gyors: Olyan könnyen elkészíthető, mégis izgalmas receptek, amelyek segítenek a mindennapok étkezéseit gyorsan és ízletesen megoldani azok számára is, akiknek nincs idejük órákon át főzni.
  • Olcsó és fenntartható: Tudatosságra nevelő receptek, amelyek az alapanyagok kiválasztásán keresztül támogatják a fenntarthatóságot, és egyúttal a vásárlók számára is megfizethetők.
  • Vendégvárás egyszerűen: Ötleteket, inspirációkat adunk azok számára, akik a vendégeik fogadásához keresnek gyorsan és akár közösen is elkészíthető újdonságokat.
  • Vidám ünnepek: Az idei év igazán különleges számunkra, hiszen szakácskönyvünk a 10., a Lidl Magyarország pedig 20. születésnapját ünnepli idén. Ebben a fejezetben ezért a születésnapoktól kezdve egészen a szezonális ünnepi alkalmakig (karácsony, szilveszter, húsvét) különleges tippekkel és trükkökkel segítjük a készülődés.

„A Lidl szakácskönyvsorozata mára a hazai gasztronómia megkerülhetetlen darabja lett, hiszen a hazai háztartások számát tekintve közel ugyanakkora példányszámban jelent meg, így szinte minden háztartásra, családra jut egy Lidl szakácskönyv kötet. Az idei évben a közös, élményt jelentő otthoni sütés-főzést, a fenntartható élelmiszerfogyasztást és a tudatos életmódot segítjük megvalósítani vásárlóinknak. Hiszen az ajándék szakácskönyvvel ezúttal is vásárlóinknak kedveskedünk, ugyanis kizárólag a Lidl digitális hűségprogramjában, a Lidl Plus alkalmazás használatával érhető el.” – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

Az idei könyv közreműködője egy igazi álomcsapat, négy igazi fiatal egyéniség, a Lidl márka nagykövetei: Mizsei Jani, a MÁK bisztró Michelin Hungary Young Chef díjazott séfjének és Kapunics Gréti, a Lidl cukrászának receptjeihez Piskor Fanni, a Lidl borszakértője és Szabó Adri, a Lidl dietetikusa ad tippeket, ajánlásokat. A közös étkezések örömteli, sztorizásoktól és nevetésektől felejthetetlen hangulatáról pedig vacsoravendégként négy közkedvelt szereplő gondoskodott. Bürgés Tamás az egyszerűen és gyorsan elkészíthető ételeket, Szilágyi Szilvi az olcsó és fenntartható recepteket, Kajdi Csaba Cyla a vendégváró finomságokat, a szintén idén 20 éves Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid pedig stílusosan az ünnepi fogásokat segít elkészíteni.

A népszerű szakácskönyvsorozat idei kiadása nem kerül kereskedelmi forgalomba, hanem kizárólag az üzletben vásárlók számára elérhető, limitált példányszámban, az üzletlánc digitális hűségprogramjában, a Lidl Plus alkalmazás Szakácskönyv Pontvadászat promócióján keresztül.
( onBRANDS )