ÚJ VEZETŐ AZ ADAPTIVE MEDIÁNÁL

Csizmadia Ildikó vette át a portfólió- és partnerkapcsolati csapat vezetését.

Bennó Katát váltja, aki innovációs menedzserként folytatja a munkáját a sales house-nál.

Csizmadia Ildikó a Wavemakernél (akkoriban MEC) kezdte pályafutását médiatervezőként. 2014-ben csatlakozott az Adaptive Media csapatához, kezdetben ügyfélkapcsolati menedzserként segítette az ügynökségi sales csapat munkáját. 2017-től vesz részt a portfóliótagokhoz kapcsolódó feladatok menedzselésében, ennek a vezetését veszi át. A jövőben ő felel a portfóliótag-kiadókkal kialakított együttműködések hatékonyságának biztosításáért, illetve az értékesítést támogató rendszerekkel összefüggő projektek szervezéséért.

“Az Adaptive célja továbbra is a prémium portfólió fenntartása és a piacformáló hirdetési megoldások fejlesztése Ennek eléréshez számíthatok cégünk egyik legnagyobb erősségére, a kiváló szakemberekből álló, stabil csapatunkra is.” – mondta Csizmadia Ildikó.

Bennó Kata innovációs menedzserként néz új kihívások elé. Ebben a pozícióban feladata elsősorban a cég belső folyamatainak optimalizálása és az ebből adódó fejlesztések irányítása, továbbá a programmatic rendszereken keresztül zajló értékesítés fejlesztése.
(onBRANDS)