A HOLNAP KONYHÁJA

Összekapcsolható háztartási gépek és okosreceptek.

A Droppal kötött megállapodással tovább bővül az LG okoskonyha-megoldásokkal foglalkozó partnereinek listája, amelyen az Innit és a SideChef is megtalálható. A szorosabb együttműködések révén az LG okos konyhaművészeti ajánlások széles választékához biztosít hozzáférést a vásárlóknak, melyekkel még változatosabb ételek készíthetők. Az LG okoskonyha-hálózatba kapcsolt sütői, hűtőszekrényei és mosogatógépei képesek összehangolva dolgozni azért, hogy az ételkészítés és a mosogatás egyszerűbbé váljon.

Az LG intelligens konyhai termékkínálatába az LG az XBOOM AI ThinQ WK9 Smart Display elnevezésű készülékét is felvette, hogy a felhasználók még kényelmesebben férjenek hozzá az okosreceptekhez. Ez a képernyővel ellátott, nagyteljesítményű sztereó hangszóró a beépített mesterséges intelligencia révén kényelmessé teszi a főzést, hiszen az ételkészítés során a Google hangalapú asszisztensét is segítségül hívhatjuk. A 8 hüvelykes érintőképernyőn több ezer személyre szabott receptet érhetünk el az Innit adatbázisából, így kevés érvünk marad az étterembe járás mellett.

Az LG az okoskonyha-portfólió további tagjai – az InstaView ThinQ hűtőszekrény és a QuadWash mosogatógép – mellett forradalmian új sörkészítő gépét, a HomeBrew-t is bemutatja a 2019-es CES szakkiállításon. Az LG okoskonyha-felhasználók így akár egy hideg, saját maguk által elkészített sör mellett böngészhetik receptjeiket a hűtőszekrény beépített képernyőjén. Amint megtaláltuk a megfelelő receptet, továbbíthatjuk azt a sütőnek, ami a leírást követve az előírt hőmérsékletre melegszik fel. Miután az étel elkészült, az LG kombinált sütőjének EasyClean tulajdonságának köszönhetően könnyedén eltávolítható minden olyan ételmaradék, ami az eszköz belsején rakódott le. Ugyanez az okosrecept a QuadWash mosogatógépet is tájékoztatja a megfelelő beállításról, hogy a tányérok és edények az étel elfogyasztása után tökéletesen tisztán kerülhessenek vissza a polcra.

„Korunk egyre intelligensebb konyhai készülékeit eredményező partnerségi megállapodásaink révén képesek vagyunk olyan okoskonyha-élményt nyújtani vásárlóinknak, amilyenre mindig is vágytak. A technológia egyre bonyolultabbá teszi a konyhát, ezért célunk, hogy kényelmes és stresszmentes otthoni környezetet teremtsünk, melyben a családok anélkül részesülhetnek valódi kulináris élményekben, hogy étterembe kellene járniuk vagy ételfutárt hívniuk.” – mondta Song Dae-hyun, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

A 2019-es CES látogatói maguk is megtekinthetik az LG intelligens konyhai megoldásait január 8. és 11. között, a Las Vegas Convention Center #11100-as standján.
(onBRANDS)