ÚJ GASZTRONÓMIAI SOROZAT INDUL BORBÁS MARCSIVAL

A Borbás Marcsi szakácskönyve című sorozat a főzőműsorok hazai kínálatába igyekszik új színt varázsolni.

foto-Krisztics Barbara

Egy klasszikus főzőműsor új lendülettel elevenedik meg a képernyőn, magával ragadó képi világgal, Marcsitól és csapatától megszokott színvonalon. A műsor helyszínéül egy régi pajtában kialakított stúdiókonyha szolgál,

ahol a sparhelt és az indukciós főzőlap tökéletesen megfér egymás mellett.

„A magyar gasztronómia lényege, hogy mi kerül otthon a családi asztalra. Ezért a legfontosabb szakács az, aki a szerettei, a családja elé nap mint nap leteszi az ételt. Vagyis a legfontosabb szakács Te vagy!” – mondja Borbás Marcsi, aki aktuális vendégével hétről hétre a legjobb receptekkel, konyhai praktikákkal és a minőségi alapanyagok ismertetésével segíti a nézőket, hogy mindannyian a gasztronómia mestereivé válhassanak.

foto-Krisztics Barbara

A műsor azt ígéri, hogy leleplezik a legnagyobb konyhai titkokat, lerombolják a tabukat, megtanítják a leghatékonyabb praktikákat, miközben ezernyi ízzel ismertetik meg a nézőt, ahol

az egyszerű háziasszony és a Michelin-csillagos séf remekül inspirálják egymást.

Az is ki fog derülni, mennyire fontosak a hagyományok a főzés esetében is, ám néha érdemes áthágni a szabályokat, csavarni egyet a jól megszokott recepteken.

foto-Krisztics Barbara

A vidám és lendületes műsor remekül kiegészíti a Gasztroangyal kulturális, hagyományőrző tematikáját, hiszen aprólékos részletességgel magyarázza el a nézőnek egy-egy finom fogás elkészítésének fortélyait. A Gasztroangyal továbbra is szombaton 17.00 órakor, míg a Borbás Marcsi szakácskönyve vasárnaponként 17.25-kor kerül adásba.
(onBRANDS)