MOZGALMAS HÓNAPOK ÁLLNAK A PR AGENT MÖGÖTT

A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot is váltott.

További szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.

A 2018. vége óta PR-Agent Communications-ként működő cég névváltásával a megváltozott szolgáltatásaira utal, hiszen már nem csak PR ügynökségi feladatokat lát el, hanem erős stratégiai fókuszú ügynökségként átfogó megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

A cégvezetés egy stabil digitális PR lábat alakított ki a szervezeten belül, olyan erős account bázissal, amelynek tagjai nem csak a hagyományos PR megoldásokat ismerik kiválóan, de otthonosan mozognak a folyamatosan változó digitális világban is. Így a cég ügyfeleinek a brand kommunikációtól kezdve, a tartalomfejlesztésen át a hagyományos és digitális kommunikációig számos kreatív, előremutató megoldást kínál.

2019. februárjában már a Volvo Hungária a PR-Agent Communicationst választotta ügynökségének. A közös munka keretében a PRA csapata kezeli nem csak a Volvo Trucks, de a Renault Trucks social media felületeit, valamint digitális PR kampányok kidolgozását is végzi. Az elkövetkező egy évben sor kerül majd online tartalmak gyártására, a Volvo Trucks magyarországi fennállásának 20. évfordulójának megünneplésére és a szakmai sajtóval karöltve a jövő szállítmányozási kérdéseinek megválaszolására is.

„A haszonjárművek nagyon érdekes világ, de speciális terület is egyben, hiszen a B2B egyes területeken korlátoz, másokon pedig hihetetlen lehetőségeket nyit ki. Olyan ügynökséget kerestünk, aki friss szemmel tud közelíteni a szakmánkhoz, ráérez a hangulatára és saját ötleteivel is gazdagítja a kommunikációnkat. A szakmaiság, mint alapfeltétel mellett az is fontos számunkra, hogy igazán értsük egymást, működjön a „kémia” ügynökség és ügyfél között. Úgy gondoljuk, megtaláltuk a megfelelő partnert.” – mondta Váncsodi Réka a Volvo Hungária marketingkommunikációs és PR menedzsere.

Az ügynökség csapatának nem lesz új terep az autóipari kommunikáció világa, hiszen immáron 4 éve a PR-Agent Communications a Magyar Suzuki ügynökségi körének egyik meghatározó szereplője. A Magyar Suzuki 2019-ben több körös tendermunka után újra szerződött a céggel, amelynek értelmében a PR-Agent Communications termék-, hálózat- és flottakommunikációban dolgozik együtt a vállalattal.
( onBRANDS )