FONTOS DOLGOK AZ ÉLETBEN

Miért is érdekes ez?

Justin Biebert már 14 évesen gyerekként elkezdték keményen menedzselni, beletették a pénzt és innen kezdve mások álmodták helyette a jövőt (legyünk megengedőek, együtt álmodták).

Karrierje során rengeteg díjat nyert el és számos rekordot döntött meg. 18 évesen már éveket ki kellett hagynia. Justin Bieber legutolsó albumával 2016-ban indult turnézni, de a koncertkörútnak azonban idő előtt vége szakadt “előre nem látható tényezők” miatt.

Justin Bieber és Hailey Baldwin nemrég interjút adott a Vogue magazinnak, amiben meséltek többek között az alkohol és drogfüggőségéről. A People magazinban azt lehetett róla olvasni, hogy “akármihez hozzájuthatott, és olyan emberek vették körül, akik mindenre igent mondtak.”

Justin Bieber óriási sikereivel még most is csak 24 éves, mentálisan padlóra került és visszavonul. Egy ideig nem építi tovább popkarrierjét, mert lelkileg össze kell szednie magát.

Instagram posztján többek közt ezt írta: “A tinédzserkoromat és a húszas éveim elejét végigturnéztam… Sajnos érzelmileg kimerültem… Most arra szeretnék koncentrálni, hogy megoldjam azokat a mélyen gyökerező problémákat, amivel nemcsak én küzdök, hanem valószínűleg mások számára is ismerősek. Nem szeretnék darabjaimra hullani, ahogyan azt sem szeretném, ha széthullana a házasságom… A zene nagyon fontos nekem, de a családom és az egészségem még fontosabb.”

Tim Bergling, művésznevén Avicii 18 évesen bukkant fel az elektronikus zenei iparban, már fiatalon a világ egyik legismertebb lemezlovasává nőtte ki magát. 2016-ban, 27 évesen súlyos alkoholproblémákkal egészségügyi okokra hivatkozva visszavonult a turnézástól. Sikerek közepette sokat küzdött a gondolataival az életről és a boldogságról, de egy idő után már nem bírta tovább. Még 30 sem volt, 2018. április 20-án hunyt el.

Vannak fontos dolgok az életben. Ilyen például a SIKER. De talán nem mindegy, hogy mikor, milyen úton és milyen áron.

Az látható, köszönhető a közösségi felületeknek, hogy időt, befolyást, pénzt nem kímélve itthon is elindult egyfajta licit, hogy kinek a gyereke fiatalabb, tehetségesebb, okosabb, inspirálóbb, sikeresebb és csinál “saját” bizniszt.

Miért is érdekes ez? Mert a gyerekekre vigyázni kell, és félő, hogy a korai örömért drága árat kell majd fizetni. És a fenti történetekből ( mennyi ilyen van még ) érezhető, hogy ezt majd a gyerekek fizetik meg, amikor eljön az idő, hogy azon a sínen, amire korán rárakták őket, szembejön majd velük a valódi énjük.

Őszintén drukkolok a gyerekeknek, hogy akkor majd jó helyzetbe legyen állítva a váltó!

( Kőszegi András )