OLASZ SZTÁRÉPÍTÉSZ PÁROS KÉSZÍTETT INSTALLÁCIÓT AZ LG STANDJÁRA

A Fuksas tervezőpáros Infinity című alkotása az LG SIGNATURE márka által képviselt stílust és az abban rejlő lehetőségeket hangsúlyozza ki.

Az installáció jól szemlélteti a formatervezés kiemelt szerepét az LG ultraprémium termékcsaládjának megalkotásában és fejlődésében.

„A művészet inspirálja a technológiát, a technológia pedig teljessé teszi a művészetet.” — erre a filozófiára épít az LG és a Fuksas tervezőpáros együttműködése, amely technológia és művészet egymásra hatását és szimbiotikus kapcsolatát szemlélteti a 2019-es IFA-n.

Massimiliano és Doriana Fuksas nemzetközileg elismert építészeti vállalata, a Studio Fuksas jellegzetes kortárs munkái a világ számos pontján megtekinthetők repülőtereken, múzeumokban, kulturális központokban, templomokban és épületek belső tereiben. A cég talán legikonikusabb alkotása az új római kongresszusi központ (Roma Convention Center and Hotel) üveg- és acélszerkezete, amely otthont ad a 15 000 négyzetméternyi áttetsző üvegszállal borított, monumentális Cloud nevű térplasztikának.

Az Infinity című kiállításon Fuksas egy kaleidoszkóp-mintát mutat be, melyet az elegáns, mégis letisztult hatszög alakzattal – Fuksas munkáinak jellemző formájával – egészít ki, ezzel szemléltetve LG SIGNATURE termékekben rejlő szinte korlátlan technológiai és dizájnlehetőségeket. A kaleidoszkóp egyedi motívumai és az LG SIGNATURE termékcsalád formavilága között a tökéletes geometria az összekötő kapocs, amely a márka által képviselt minőséget és futurisztikus modernitást jellemzi.

„A luxus számomra egy minden mesterkéltségtől mentes, letisztult környezet, melyben az emberek szabadon lélegezhetnek, pihenhetnek, ízlelhetnek és szerethetnek. Az LG SIGNATURE termékek pontosan ezt testesítik meg, és ezért vagyok igazán büszke az LG-vel való együttműködésünkre a 2019-es IFA-n. Az LG SIGNATURE művészet és technológia kölcsönös viszonyának a lehető legtisztább formája, amely meghatározza az otthonokban a luxus fogalmát.” – mondta Massimiliano Fuksas.

„Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk ezt az egyedi alkotást, amely a világ legismertebb építészpárosainak egyike nyelvén ragadja meg az LG SIGNATURE márka lényegét. Az Infinity az IFA látogatói számára is izgalmas módon hangsúlyozza ki termékeink kompromisszumok nélküli esztétikáját és élvonalbeli technológiáját.” – mondta Brian Na, az LG Europe elnöke és az LG Electronics alelnöke.

Az LG aktivitásait a közösségi médiában a #LGIFA2019 hashtag alatt követhetik az érdeklődők.
( onBRANDS )