TOMMY HILFIGER A LEGENDÁS KITZBÜHEL-I SÍVERSENY ÚJ SZPONZORA

Kitzbühel 1931 óta a világ elitjét vonzó Hahnenkamm versenyek otthona.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, a Liechtenstein WWP Csoport tagja bejelenti, hogy a márka hivatalosan szponzorálja a klasszikus Hahnenkamm Race 2020 rendezvényt, amelyre 2020. január 20–26-án kerül sor Kitzbühelben. – írja a horizont.at.

“Bízunk benne, hogy bemutathatjuk a Tommy Hilfiger stílust mind a pályán, mind a pályán kívül, valamint bemutathatjuk márkánkat egy új közönség számára is. A Hahnenkamm Races-szel folytatott partnerségünk az elit sportok iránti közös elkötelezettségünket és a szenvedélyünket hivatott összehozni az emberekkel, akik stílusosan szeretnék ünnepelni a sportteljesítményt.” – mondta Daniel Grieder, a Tommy Hilfiger Global és a PVH Europe vezérigazgatója.

Tommy Hilfiger összeállt a francia téli sportmárkával, a Rossignollal, és így jelennek meg Hahnenkamm versenyen. A különféle sípályán kívüli marketing tevékenységek mellett a divatpartner jelen lesz a verseny zászlóján is.

A tavalyi évben Tommy Hilfinger többéves partnerséget kötött a hatszoros Forma-1 világbajnokkal, a Mercedes-AMG Petronas Motorsport-tal is.