JAMIE OLIVER ÚJ KÖZÉPKATEGÓRIÁS ÉTTEREM KONCEPCIÓT VEZET BE

A közelmúltbéli brit nehézségek ellenére az új lánc Bangkokban és Balin indul.

Jamie Oliver újabb akciója a középkategóriás étteremlánc felépítésében mindössze hat hónappal azután történt, hogy 25 brit étterme közül három kivételével 1000 munkahely elvesztésével májusban zárt be.

Jamie Oliver két délkelet-ázsiai üzletét Jamie Oliver Kitchen néven átalakítják egy új formátumra. Ez a legújabb koncepció, amelyet a séf indít, az egész napos étkezést és a helyi ételeket tükröző ételekkel.

További 19 nyitást terveznek 2020 végéig, hogy kiegészítsék a 27 piac, összesen 70 éttermét, amelyekben a Jamie Oliver Csoport jelenleg működik – írja a theguardian.com.

Az új nyitásokról Jamie Oliver azt mondta: „Az elmúlt 20 évben körbeutaztam a világot, hogy izgalmas ízkombinációkat fedezzek fel, hihetetlen befolyásokat szerezve az út során. Az új éttermek életre keltik ezeket az inspirációkat, és minden idők abszolút kedvenceimet. Akár egy gyors falat egy nyugodt környezetben, akár rendesen enni a barátokkal és a családdal, vagy inni egy italt a bárban, ennek egy gyönyörű helyet teremtünk mindenkinek, hogy élvezze az igazán szeretett ételeket.”
( onBRANDS )