ATOMBOMBA SCHOBERT MÓDRA

Nem Schobert stílusa itt a kérdés.

Megnéztem Schobert Norbert videóját a női-férfi kapcsolatról, hogy szerinte miért is válnak el sokan, majd a másodikat is megnéztem, amiben kifejti – kifejtik -, hogy mit is mondott az elsőben.

Tényleg kommunikációs atombomba volt, ahogyan ő maga is mondta a videójában, hogy tudatosan dobta be/le. Erre mondják, hogy felrobbant az internet.

Annyiban maradhatunk, hogy Schoberték nem az esetem, nem ízlésemnek valók, de van mögöttük valamilyen teljesítmény és eredmény is. Ez persze bárkinek tetszhet, vagy nem.

Alapvetően tehát a kommunikációjáról gondoltam írni – lehetne róla órákig -, de aztán olvasva a bejegyzéseket, hozzászólásokat, ezek sokkal jobban elkeserítőek, mint Schobert megszólalásai.

Celebjeink és a szeriöznek gondolt média ( pl. hvg, 24.hu )is, aki csak tudott, azonnal fel is ült erre a kommunikációs hullámra, ki-ki behúzta magának az aktuális közösségi médiás hasznot. Vélhetően ez az írásom is, bár valódi célom nem ez.

Lehet vélemény, nem kell szeretni, de ennyi valóban felrobbant, frusztrált, megkeseredett, alpári módon fröcsögő embert látni, hallani, olvasni, na az a kihívás!

A kérdés nem Schobert stílusa, stílustalansága, egyszerű mondandója, hanem hogy miért ilyen dühödt és lobbanékony ez a társadalom, és ezen hogyan lehetne változtatni.
ÉRTÉK ALAPON!
Kőszegi András )