TÁVMUNKÁHOZ KÉSZÍTETT INGYENES ESZKÖZÖKET A SAKKOM

Online szinonimaszótár és webes fotószerkesztő az otthoni munkavégzéshez.

Két új online eszközt indított útjára a SAKKOM Interaktív, mindkettő a távmunkára átállt kommunikációs szakma két tipikus igényét elégíti ki a napi (otthoni) munkavégzés során.  A szinonimaszotar.com nevéhez méltóan rokon értelmű szavak egyszerű és gyors felkutatásában segít; az online szószedetben több mint 20 ezer szinonima található.
„Természetesen lehetőség van a bővítésre, így ha valaki ebben is szeretne részt venni, a felületen küldhet be javaslatokat új rokon értelmű szavakra, illetve a meglévő szinonimák kibővítésére.” – mondta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

A másik eszköz egy böngészőben használható online fotó- és képszerkesztő, mely a fotoszerkeszto.hu címen érhető el.

„Lényegében egy, a gyakran használt képmanipulációs szolgáltatásokat biztosító »photoshopszerű« alkalmazásról van szó, amivel a napi marketing munka, pl. fotók előkészítése, feliratozása, Facebook posztok szerkesztése pillanatok alatt, mindenféle extra szoftver vagy kiegészítő telepítése nélkül online elvégezhető.” – tette hozzá Kolma Kornél.

A SAKKOM Interaktív a jövőben további, a marketing és kommunikáció területén dolgozó szakemberek napi munkáját segítő ingyenes online eszközök bevezetését tervezi.
( onBRANDS )