ÚJABB BUDAPESTI SZÁLLODÁIT NYITJA MEG A DANUBIUS HOTELS

Július 17-én a Danubius Hotel Erzsébet, augusztus 7-én pedig a Danubius Hotel Gellért nyitja meg kapuit.

A vezetőség tervei szerint szeptembertől a Hilton Budapest, a Radisson Blu Béke Hotel és a Danubius Hotel Astoria is újra vendégeket fogadhat.

A június 15-én újranyitott Helia után újabb két fővárosi szálloda fog ismét megnyitni. A háromcsillagos, Budapest belvárosában található Erzsébet július 17-től, a patinás Gellért pedig augusztus 7-től lesz újra elérhető a vendégek számára. A Danubius Hotels „Biztos Pihenés” protokollja körültekintő intézkedésekkel garantálja vendégei és munkatársai egészségének védelmét újranyitó szállodáiban.

„A járvány kitörése óta kialakult helyzet nagyfokú rugalmasságot és folyamatos újratervezést vár el tőlünk. Van olyan szállodánk, amelyet az eredeti terveinknél előbb tudunk megnyitni, hiszen döntéseink a keresletre és a járványhelyzet óta megváltozott fogyasztói igényekre épülnek. Az Erzsébet szálloda belvárosi lokációja és 3 csillagos hotelként kedvező árfekvése miatt egyaránt vonzó célpont lehet a külföldről tömegközlekedéssel érkező, és a pár napra Budapestre látogató belföldi turistáknak is. Augusztus 7-én pedig újranyit a Danubius Hotel Gellért is. A nagy múltú szállodába folyamatosan érkeznek foglalások, illetve az esküvői szezon kapcsán is mutatkozik iránta kereslet, így bízunk benne, hogy ismét sok eseménynek otthont tud majd adni a szálloda” – mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

A szállodalánc tervei szerint szeptember folyamán újra megnyitja a budai Várnegyedben található Hilton Budapestet, a teljes felújításon átesett Radisson Blu Béke Hotelt és az ikonikus Danubius Hotel Astoriát. A nyitások pontos dátumait az üzleti várakozáshoz fogja alakítani a vállalat vezetése, azokról később ad tájékoztatást.
( onBRANDS )