A LEGO CSOPORT VISSZAHOZZA A POP-ART STÍLUST

A LEGO Art készletek új kreatív élménnyel segítenek a felnőtteknek kikapcsolódni és feltöltődni.

A LEGO Csoport és népszerű együttműködő partnerei új lapot nyitnak a kreatív önkifejezés számára. A popkultúra rajongói négy különböző LEGO Art készlet segítségével művészetté formálhatják szenvedélyüket.

Warhol, Marilyn Monroe, The Beatles rajongói vagy az ikonikus Marvel és Star Wars univerzumának kedvelői saját kezűleg épített LEGO Art portréjukkal tiszteleghetnek idoljaik előtt, amelyet aztán otthonukban, az irodában vagy bárhol máshol kiállíthatnak.

A LEGO Art készletek új kreatív élménnyel segítenek a felnőtteknek kikapcsolódni és feltöltődni, miközben a fekete vásznat (ebben az esetben kis összekapcsolt alaplapokat) LEGO lapocskákkal díszítik. Minden szett több változatban is megépíthető, hogy a popkultúra kedvelői saját személyiségjegyeiket is belecsempészhessék LEGO Art alkotásukba. A művek azután is könnyedén átépíthetőek, hogy kihelyezték őket a szobában. A négy készlet mindegyikéhez tartozik egy exkluzív aláírással ellátott lapocska – amely nem hiányozhat az igazi műalkotások mellől – illetve egy új akasztós elem is, amellyel könnyen felakasztható és áthelyezhető a mű.

A LEGO Csoport legújabb felmérése alapján a felnőttek 73%-a folyamatosan keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket.

Minden LEGO Art modell egy kapcsolódó hanganyaggal kapható, amelyek a tökéletes építőtársak lesznek.

A Vasember és a Star Wars alkotóinak anekdotái, illetve Andy Warholhoz és a The Beatles-höz közel állók történetei segítik a felnőtteket az egyes dizájnok mögötti inspirációk megértésében, valamint a zene, a művészet és a film iránti szeretetük elmélyítésében.

A LEGO Marvel Studios Vasember készlet 2020. augusztus 1-jétől kizárólag a LEGO.hu weboldalon, illetve a LEGO Store boltok polcain lesz elérhető, míg a többi három készlet ugyanettől a naptól egyéb üzletekben is kapható lesz.

LEGO® Andy Warhol’s Marilyn Monroe

A pop-art rajongói most megalkothatják Andy Warhol 1967-ben készült híres élénk rózsaszín műalkotását Marilyn Monroe-ról, amelyet a LEGO lapok segítségével akár háromféle színben is újratervezhetnek. A művészet és dizájntervezés iránt érdeklődők saját stílusuk alapján készíthetik el műalkotásaikat, miközben még többet tudhatnak meg Warhol életéről azoktól, akik a legközelebb álltak hozzá.

LEGO The Beatles

A zenerajongók Beatles-őrületük bizonyítékát csempészhetik be otthonukba John Lennon, Sir Paul McCartney, George Harrison vagy Sir Ringo Starr LEGO portréjával. A négy egyedülálló portré összegyűjtésével a zenekar újra összeállhat. Építés közben a rajongók a The Beatles slágereit, valamint a róluk szóló történeteket hallgathatják.

LEGO Marvel Studios Vasember

A szuperhősrajongók maguk dönthetik el, hogy a 3 az 1-ben szett hőseit milyen kiegészítőkkel ruházzák fel: MARK III, a HULKBUSTER MARK I vagy a MARK LXXXV páncéllal. Miután meghozták ezt a nehéz döntést, klassz részleteket tudhatnak meg a szettről, illetve a filmzene mellett különféle történeteket hallgathatnak meg a Marvel szakértőktől. Azok a rajongók, akik Tony Stark helyébe kívánnak lépni, kombinálhatják a három készletet, és elkészíthetik a végső Vasember-műalkotást.

LEGO Star Wars A Sith-ek

Üdvözöld a messzi-messzi galaxis gonoszait ezzel a 3 az 1-ben portrékészlettel! Válogass Darth Vader, Darth Maul vagy Kylo Ren portréi közül, vagy emeld magasabb szintre műalkotásodat a három szett kombinálásával, és alkosd meg Darth Vader felülmúlhatatlan fali önarcképét! A filmzene és a Star Wars alkotók történeteinek hallgatása közben az erő mindvégig az építőkkel lesz.

Louise Elizabeth Bontoft, a LEGO Csoport szenior dizájntervezője a következőket nyilatkozta az új készletekkel kapcsolatban: „A felnőttek munka után kikapcsolódásra vágynak, ezért úgy gondoltuk, a legjobb mód erre az, ha szabadidejükben kedvenc szenvedélyüknek hódolhatnak. A színes választéknak köszönhetően úgy véljük, arra ösztönözhetjük a film-, zene- és művészetrajongókat, hogy elmerüljenek – és az idoljaikhoz kapcsolódva – két kezükkel alkossanak. A készleteknek köszönhetően a felnőttek új lenyűgöző fali dísztárgyakat készíthetnek, amelyeken keresztül saját személyiségüket is kifejezhetik.”

Az új, kiállítható portrékészletek már a második kétdimenziós, sima lapocskákon alapuló kreatív koncepció, amit a LEGO Csoport idén bejelentett – a LEGO DOTS után. Utóbbi a gyermekek önkifejezését segíti a kézműveskedésre épülő szettek segítségével.
( onBRANDS )