AZ EMAG MEGNYITOTTA ZÁSZLÓSHAJÓ ÜZLETÉT A MAMMUTBAN

Az üzletet a hibrid kereskedelemre történő áttérés részeként nyitották.

Az eMAG új 300 négyzetméteres üzlete a NEPI Rockcastle tulajdonában lévő budapesti Mammutban rendelkezik egy többezer termék elhelyezésére alkalmas raktárral, valamint csomagátvételi pontként is üzemel majd az online megrendelések kézbesítésére. A Mammut Bevásárló és Szórakoztató központ üzemeltetője a Cushman & Wakefield.

7 évvel ez előtti piacra lépését követően az eMAG kizárólag online kereskedelmet folytatott. A vállalat első, 77 négyzetméteres üzletét nyáron nyitotta az Erzsébet körúton, mely nagy sikert aratott a vásárlók körében, eddig több, mint 6000 terméket adtak el, illetve át itt. Az eMAG most a nagyobb alapterületű egységek iránt érdeklődik, ahol szélesebb termékskála felvonultatásával még nagyobb bizalmat ébreszt a vásárlók körében, valamint egy

szélesebb réteg számára teszi elérhetővé termékeit és ez által többen köteleződnek el a márka iránt.

“Az eMAG magyarországi hibrid kereskedelmi modellre történő átállását sikerként könyvelhetjük el. A magyar vásárlók igénylik a közvetlen kapcsolatot és a személyre szabott tanácsadást. Ezért döntöttünk úgy, hogy zászlóshajó üzletünket a Mammutban nyitjuk meg, mely tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, valamint elegendő parkolóhellyel is rendelkezik. Az eMAG összesen több, mint 2 millió terméket kínál, melyek között a műszaki termékektől a szépségápolásig, valamint a mindennapi háztartási termékeken át, minden megtalálható. Mobilapplikációnk és üzleteink kényelmes vásárlási élményt biztosítanak olyan lehetőségekkel, mint a 30 napos ingyenes visszaküldés, vagy a háztól-házig garancia. Legyen szó hétköznapokról, munkáról vagy szórakozásról – fejlődésben tartunk.” – mondta el Várkonyi Balázs az eMAG-tól.

“Nagy örömmel tölt el, hogy ezekben a nehéz időkben egy olyan jelentős cég, mint az eMAG, a Mammutot választotta. Hiszünk benne, hogy a központ elhelyezkedése, a vonzó bérlői összetétel és a rugalmas kondíciók nagyban befolyásolták ezt a döntést. Az új üzlet szeptember 27-ig különleges nyitási ajánlatokkal várja új és visszatérő vásárlóit.” – tette hozzá Balla Erna, a NEPI Rockcastle magyarországi vagyongazdálkodási vezetője.
( onBRANDS )