INDUL A COSTA KAMPÁNYA

Két kisvideóval és óriásplakátokkal indítja útjára ATL-kampányát a Costa márka.

Az élet apró baleseteire építő filmeket bárki közel érezheti magához, hiszen mindenkivel megesett már, hogy az ébresztő kávé elfogyasztása előtt ugrott neki a reggelikészítésnek vagy az edzésnek és egyik sem úgy sült el, ahogy kellett volna.

„Better Start with Costa”, azaz „A Costa kávéval jobban indul a reggel” szlogennel indítja útjára szeptember közepén ATL-kampányát a Costa márka. A két 15 másodperces videó arra az érzésre épít, amikor valami egészen apró, mindennapos dolgot elrontunk és az eredmény bosszantó, vagy éppen kínos lesz. Nap mint nap előfordulnak ilyen pillanatok – egyik vagy másik történetben magunkra ismerhetünk, és könnyen beláthatjuk: egy Costa kávéval jobban indult volna a nap.

A Costa Coffee küldetése, hogy inspirálja a világot a kiváló kávé szeretetére – ugyanakkor a márka szakít hagyományokkal: a gőzölgő kávé látványa helyett inkább frappáns, fiatalos arculattal jelenik meg és ezt tükrözik a most készült filmek és a hozzájuk kapcsolódó plakátok is.

A 28 országban jelen levő Coca-Cola HBC magyarországi vállalata a Costa kávé számtalan termékújdonságát vezette be májusban otthoni, elviteles és munkahelyi fogyasztásra egyaránt. A Coca-Cola HBC a kávékeverékek (blendek), különböző kiszerelések és egyedi szolgáltatások széles választékával teszi a Costa-élményt a legjobb kávéélménnyé. A Costa portfóliójában jelenleg megtalálhatóak az őrölt pörkölt és szemes kávék és hamarosan a hazai boltokban megjelennek majd a kapszulás Costa termékek is.

Megrendelő: The Coca-Cola Company
Ügynökség: Geometry London
( onBRANDS )