FRISSÜLT AZ M2 GYEREKCSATORNA ARCULATA

A csatorna új arculata az MTVA grafikai műhelyében készült.

Vidám figurák lepték el a közmédia legkisebbeket megszólító csatornáját. Felhúzható méhecske, táncra perdülő robot, bátran magasba törő játékrepülő– ők mind a reklám-és erőszakmentes M2 gyerekcsatorna új barátai. A friss arculat is a csatorna ars poeticájának szellemében készült, vagyis a biztonságos tartalmi környezet mellé békés és igényes audio-vizuális ingerek társulnak igazodva a gyerekek fantáziájához.

“Az M2, a barátod! szlogent képben is igyekeztünk erősíteni. Kedves, könnyen felismerhető figuráink életre kelnek, hiszen nincs csodálatosabb mint a gyermekek képzelőereje, így miért is ne repülhetne berregve a felhúzható méhecske, perdülhetne táncra a robot, és lehetne az ő barátjuk is az M2 logó. A logó megszemélyesítése is ezt támogatja: galamblelkű, kíváncsi arca szerethető figurává varázsolja.” – fejtette ki Vass Éva, az M2 gyerekcsatorna csatornaigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy

a csatorna új arculata az MTVA grafikai műhelyében készült.

A közmédia gyerekeknek szóló csatornája új barátaival a megszokott időben, reggel 5.00 óra és este 20.00 között várja a kicsiket és a nagyokat szórakozva tanító műsoraival, illetve nevetésben és kalandokban bővelkedő sorozataival.
( onBRANDS )