VÉRADÓBARÁT MUNKAHELY ELISMERÉST KAPOTT A HELL ENERGY

Az elismerést minden évben megyénként egy vállalat kaphatja meg.

A Magyar Vöröskereszt „Véradóbarát Munkahely” elismeréssel tüntette ki a HELL ENERGY Magyarország-ot. A díjat Bánné Dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Grubert Roland, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj- Zemplén megyei szervezetének igazgatója december 9-én Miskolcon, a Megyeháza dísztermében adta át a HELL ENERGY képviselőjének.

Hazánk vezető energiaital és üdítő gyártója idén, szikszói telephelyének megfelelően, Borsod-Abaúj-Zemplén megye képviseletében nyerte el a megtisztelő címet.

November 27. a Magyar Vöröskereszt kezdeményezésére 1988 óta a Véradók Napja Magyarországon. Ezen a napon minden évben elismerésben részesítik a sokszoros véradókat, a véradások megszervezésében tevékenykedőket, a véradóbarát munkahelyeket, valamint a véradó-mozgalom támogatóit. Idén a díjakat ünnepélyes keretek között, megyénként adta át a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

A „Véradóbarát Munkahely” elismerést azok a cégek érdemelhetik ki, amelyek rendszeresen szerveznek munkahelyi véradást vagy csatlakoznak más véradó eseményekhez, és munkatársaikat is arra ösztönzik, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt véradáson.

Megyénként egy, azaz éves szinten összesen 20 vállalat nyerheti el a címet.

A HELL ENERGY Magyarország szikszói gyárában évek óta, évente több alkalommal szervez véradást. Idén a koronavírus-járvány sem jelentett akadályt, így a járványügyi előírások maximális figyelembevételével négy alkalommal vettek részt a kollégák a véradásokon.

„Büszkénk vagyunk arra, hogy 2020-ban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a HELL ENERGY kapta a Véradóbarát Munkahely elismerést. Köszönjük minden kollégánknak, munkatársunknak, akik sok esetben a pihenőnapjukon jönnek be, hogy vért adhassanak. Az egészség a legnagyobb érték mindannyiunk számára. Tisztában vagyunk azzal, hogy vérrel életeket menthetünk meg. Ennek súlyát most, járványhelyzetben még inkább érezzük, és még fontosabbá vált, hogy ott segítsünk, ahol csak tudunk. A Magyar Vöröskereszttel együttműködésben szervezzük a véradásokat, melyeket bízunk benne, hogy a következő években is ilyen „sikeresen” tudunk megvalósítani.” – monda el a díjátadón Nagy Andrea HR igazgató.
( onBRANDS )