ÚJ VEZETŐ A UPS EUROPE ÉLÉN

A új elnök felel a vállalat európai leányának működéséért.

A UPS Daniel Carrerát nevezte ki a UPS Europe elnökévé, ő felel a több mint 50.000 UPS munkatárs munkájáért is Európa 56 országában és területén. A világjárvány során a régió a UPS hálózat egyik globális központjaként tovább fejlődött, kielégítve az e-kereskedelem folyamatosan növekvő igényeit, illetve létfontosságú szerepet töltve be az oltások Európából Ázsiába, Közel-Keletre, Észak-Amerikába és Afrikába történő szállításában.

A spanyol születésű Carrera a UPS Europe második európai elnöke. Számos vezető tisztséget töltött be Európában, legutóbb a vállalat nyugat-európai régiójának volt az elnöke, valamint

a sokszínűség és befogadás nemzetközi vállalati nagyköveteként tevékenykedett.

E tisztségeiben kulcsszerepe volt a régió 2 milliárd dolláros, ötéves beruházási ciklusának végrehajtásában. Ennek során a UPS Europe növelte a csomagfeldolgozás és kiszállítás sebességét, valamint kapacitását, hogy kielégíthesse az e-kereskedelem, az egészségügyi ügyfelek és a határokon átnyúló kereskedelem megnövekedett igényeit.

Mielőtt csatlakozott a UPS-hez, Carrera a Menlo Worldwide nemzetközi szállítmányozási szolgáltató európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának globális ügyféligazgatója volt. Miután a UPS 2005-ben felvásárolta a céget, a szakember felügyelte a Menlo Worldwide és a UPS Supply Chain Solutions értékesítési csapatainak sikeres integrációját.

Az új vezető úgy látja, a UPS-nek Európában is fontos szerepe lesz a kontinens pandémia utáni, fenntartható kilábalásában.

A vállalat egészségügyi hálózatai, melyet jelenleg a koronavírus-vakcinák célba juttatását végzik, a jövő növekvő biológiai gyógyászati piacait is ellátják majd. Szerinte folyamatosan növekszik az igény a technológia-vezérelt, hőmérséklet kontrollált ellátási lánc megoldások iránt, és a UPS bebizonyította, hogy gyorsan képes a különleges igényeknek megfelelni ebben a szektorban is. A szakember a legkülönbözőbb szektorokban tevékenykedő ügyfelek támogatásának kulcsát a digitalizáció felgyorsításában látja, és abban, hogy ellenálló globális ellátási láncokat és valóban alacsony karbonlábnyomú gazdaságot építsenek ki.
( onBRANDS )