SZOBOSZLAI DOMINIK E-SPORT CSAPATOT ALAPÍT

Egyre több sztár futballista az e-sportban próbálja tovább népszerűsíteni a saját brandjét.

Szoboszlai Dominik 20 éves támadó középpályás a magyar labdarúgó válogatott tagja, valamint a Red Bull Lipcse (RB Leipzig) játékosa.

A jelenlegi legdrágább magyar futballista a december óta tartó felépülése alatt sem tétlenkedett, hiszen az edzések és a regeneráció mellett DomiNation Esports néven

e-sport-csapatot alapított.

Ebben Molnár Gábor (Molnargabo) volt segítségére, a hazai FIFA-közösség leghíresebb és legsikeresebb tagja, aki mostantól a DomiNation Esports klubját erősíti és aki az index.hu odalnak adott interjút, amiben többek között azt mondta: “Arra a vonalra szeretnénk illeszkedni, amelyet például Gareth Bale, Antoine Griezmann, Ronaldinho, vagy éppen David Beckham képvisel. Egyre több aktív futballista, és sokan a már visszavonultak közül is meglátták a lehetőséget az e-sportban, ezáltal próbál újabb tömeget bevonzani magához, és népszerűsíteni a saját brandjét. Szoboszlai Dominiknél pedig most talán nincs népszerűbb játékos Magyarországon.” A működésről többek között azt mondta: “A lipcseiek e-sport-csapatával stratégiai partnerek vagyunk, így komoly lehetőségek és profi körülmények várnak majd azokra, akik végül csatlakoznak hozzánk.”

Molnargabo nemcsak játékos lesz a DomiNation Esports tagjaként, hanem szakmai tanácsadó is és részt vállal a fiatal tehetségek felkutatásában és képzésében is. A közeljövőben online és offline toborzókra is lehet náluk számítani. Az új e-sport csapat több e-sportágban is jelen lesz, természetesen a FIFA-ban is. -írja a leet.hu gaming magazin.

Szoboszlai Dominkkal is természetesen komoly menedzsment dolgozik, Esterházy Mátyás vezetésével.
( onBRANDS )