CANON FEJLESZTÉS VERSENYAUTÓK ÉS MOTORKERÉKPÁROK FOTÓZÁSÁHOZ

A Canon Inc. korábban már bejelentette, hogy új korszakot nyitva a sport-, vadvilág- és sajtófotósok számára.

A Canon számára nincs lehetetlen, ha a képalkotás tökéletesítéséről van szó. Ezt bizonyítja az is, hogy az EOS R3 egy

újabb szintre emeli az objektumkövetést

– hozzáadva az autofókusz (AF) követést a motorsportokhoz, vagyis a nagy sebességgel mozgó témák fotózását, mint az autó- és motorverseny résztvevőit. Az EOS R3 filmezéshez is ideális, mivel képes oversampling (túlmintavételezési) funkciós 4K videofelvételek rögzítésére.

Az EOS R3 ötvözi az innovatív Canon EOS R rendszer felépítésének következő szintjét képviselő teljesítmény és képminőség előnyeit. Az RF foglalatot a Canon RF objektívjeivel párosítva az EOS R3 más fényképezőgép/objektív kombinációknál eddig nem látott lehetőségeket kínál, és a korábban elérhetetlen funkciók és eddig nem tapasztalt optikai kiválóság lehetőségeivel kecsegtet. Ennek eredményeként

a professzionális fotósok

– akár sporteseményeket, akár a vadvilágot, akár híreket örökítenek meg – képesek az idő tovatűnő pillanatait megörökíteni, olyan módon, amelyről soha nem gondolták volna, hogy lehetséges.

A Canon egyedülálló „szemvezérléses” Eye Control AF technológiájának kiegészítéseként, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy a szemükkel választhassák ki az AF-pontot, az EOS R3

a fotósok kreativitásának valódi kiterjesztését kínálja

– pillanatok alatt gyorsan reagálva a tökéletes felvétel elkészítése érdekében. Gyenge fényviszonyok mellett az EOS R3 a Canon forradalmi, kombinált képstabilizátor (IS) technológiájának köszönhetően, akár 8 fokozatú védelmet nyújt a fényképezőgép rázkódása ellen.

A következő szintet képviselő állókép készítési képességei mellett az EOS R3 ideális választás azok számára, akik kiváló minőségű videófelvételeket szeretnének rögzíteni. Alapvető szempont, hogy az fotósok számára elérhető tárgyfelismerési funkció elérhető a videókészítők számára is, így a filmkészítők gyorsan mozgó tárgyakat is követhetnek a képmező körül, éles fókuszban tartva azokat.

A vezető sport- és sajtófelvételeket készítőknek szánt fényképezőgép

számára a csatlakoztathatóság létfontosságú szempont. A beépített vezetékes LAN-csatlakozónak és 5 GHz-es Wi-Fi funkciónak köszönhetően, amely

lehetővé teszi a kommunikációt a számítógépes hálózatokkal, laptopokkal és mobileszközökkel, a szakemberek gyorsan és egyszerűen megoszthatják a képeket.

A mindennapi professzionális használat igényeinek kielégítésére tervezett EOS R3 fényképezőgép robusztus, magnéziumötvözetű kameratesttel rendelkezik, amelynek por- és vízállósága megegyezik a Canon legendás EOS-1D X sorozatának tulajdonságaival – így biztosítva azt, hogy a fényképezőgép a legkeményebb időjárási viszonyoknak is ellenálljon.
( onBRANDS )