A LEGNÉPSZERŰBB LÉGITÁRSASÁGOK 2021-BEN

Melyik légitársaság rendelkezik a legjobb hírnévvel?

Az “Aerotelegraph” című szaklap egy átfogó tanulmány keretében megvizsgálta, hogy az utazók mit gondolnak a légitársaságokról. – számol be a leadersnet.

Melyik légitársaság rendelkezik a legjobb hírnévvel? Az Aerotelegraph ipari magazin az Adwired márkanév-elemző céggel együtt egy elemzést indított, hogy megtudja, mit gondolnak az emberek a légitársaságokról.

A legnépszerűbb légitársaságok elemzéséhez az Adwired mintegy 40 légitársaságmárka megjegyzését értékeli a közmédiában – azaz újságokban, online portálokban és közösségi médiában, például a Twitter vagy a Facebook.

“Olyan, mintha a felhasználó válla fölött néznénk:  rögzítjük a légitársaságok iránti valódi szimpátiájukat és antipátiaértékeiket. Ezeket aztán három dimenzióra osztjuk, amelyek olyan dolgokat tartalmaznak, mint a kompetencia, a pontosság, az árszint vagy a barátságosság, ezek összességükben kombinálva. A 100 a tökéletes besorolás “- írja az  Aerotelegraph.

Végül az Emirates 62 ponttal megszerezte a vezetést. Eurowings a második helyre került (57 pont). A dobogót az amerikai Southwest Airlines fapados légitársaság teljesíti (56 pont). Az év feljutója a svájci SWISS, amely 15 százalékkal 48 pontra nőtt, és a 33. helyről a 14. helyre került. Az Austrian Airlines a 29. helyet szerezte meg 38 ponttal.
Ez a legjobb 10:

  1. Emirates – 62 pont
  2. Eurowings – 57 pont
  3. Southwest Airlines – 56 pont
  4. Qatar Airways – 56 pont
  5. Wizz Air – 53 pont
  6. Singapore Airlines – 51 pont
  7. Jetblue – 51 pont
  8. Etihad Airways – 50 pont
  9. Air Asia – 50 pont
  10. British Airways – 49 pont

Ez a legjobb 38:




( onBRANDS )