AZ MTV-N DEBÜTÁL LADY GAGA VIDEOKLIPJE

Az énekesnő újból Tony Bennett-tel dolgozik legújabb albumán.

Hamarosan egy nem mindennapi együttműködésnek lehetünk tanúi: a káprázatos Lady Gaga immáron másodjára állt össze az idén 95. életévét ünneplő Tony Bennett-tel, hogy egy történelmi jelentőségű albumot hozzanak létre. Habár a Love for Sale című nagylemez csak október elsején kerül a boltok polcaira, a türelmetlen rajongók már ezen a héten kapnak egy kis ízelítőt. A duó újabb közös dala, az I Get A Kick Out Of You videoklipjére már nem kell sokat várni, augusztus 6-án minden tekintet a MTV képernyőire szegeződhet. 

A Columbia és Interscope Records háza táján készült új album már csak azért is kimagasló, mert

ez lesz az olasz-amerikai Tony Bennett utolsó stúdiófelvétele.

A világhírű énekes a 95. születésnapja alkalmából a Radio City Music Hallban lép fel kedvenc zenész kollégájával, Lady Gagával. A Még egyszer utoljára: Egy este Tony Bennett-tel és Lady Gagával előadások már most bombasikernek számítanak, az első koncertekre a jegyek kevesebb mint egy nap alatt keltek el.

Az új album ötlete nemsokkal azután született, hogy a két előadó első albuma, a Cheek to Cheek 2015-ben a Billboard slágerlisták első helyén debütált. Az album jazz, big band és zenekari feldolgozásai során Bennett lágy stílusával és Lady Gaga erőteljes hangjával egy olyan harmonikus koktél jött létre, amely után joggal áhítoztak a rajongók egy második körre. Az új album felvételének idején Tony Bennett-en már diagnosztizálták az Alzheimer-kórt, állapotát családja az év elején hozta nyilvánosságra.

Az új album és vele együtt az MTV csatornáján debütáló videoklip tehát egy keserédes, de méltóságteljes hattyúdalnak ígérkezik, amelyben jelenkorunk legnagyobb énekesnője egy valódi élő legendát kísér utolsó színpadi kalandjára.

Tony Bennett és Lady Gaga új klipjének premierje augusztus 6-án, pénteken 17.00-kor látható az MTV Hungary műsorán!
( onBRANDS )