ÚJ ÜGYVEZETŐ A COCA-COLA MAGYARORSZÁGI LEÁNYVÁLLALATÁNÁL

Ez a tehetségekbe való folyamatos befektetés következő lépése.

A Coca-Cola Company bejelentette, hogy a tavasszal megkezdett átalakulása és a tehetségekbe való folyamatos befektetése következő lépéseként szeptember 1-től Sonia Dimoglit nevezik ki a Coca-Cola Magyarország ügyvezetőjének.

Sonia a Coca-Cola Hellenictől csatlakozik a vállalathoz, ahol az elmúlt három évben Görögországért és Ciprusért felelős regionális marketingigazgatóként dolgozott. Pályája során széleskörű tapasztalatokra tett szert a vállalatirányítás, a kereskedelem és a marketing területén, több fogyasztói márkánál és FMCG-gyártónál töltött be vezetői pozíciókat Európa számos országában, így Görögországban, Hollandiában és Bulgáriában. Az új ügyvezető tapasztalatával és vezetői készségeivel tovább erősíti majd a vállalat magyar leányvállalatának teljesítményét és még inkább megszilárdítja a vállalati kultúrát.

Kerekes Péter, aki 2018. november 1. óta a magyar leányvállalat ügyvezetője, augusztus végével távozik, és más területen folytatja pályáját. Péter feladata volt, hogy levezényelje a Coca-Cola Magyarország átalakulását teljes italportfoliót kínáló vállalattá.
( onBRANDS )