TOBORZÓKAMPÁNYBA KEZD A WIZZ AIR

A cél: 800 új légiutaskísérő felvétele az év végéig.

A Wizz Air bejelenti, hogy nemzetközi toborzásba kezd, amelynek célja 800 új légiutaskísérő munkatárs felvétele, még ebben az évben. Magyarországon Budapesten, Debrecenben és Győrben várják a pályázók jelentkezését, a jelöltek az alábbi felületen adhatják le a jelentkezéseiket.

A légitársaság augusztusban és szeptemberben Európa több országában is megszervezi toborzó rendezvényeit, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz többet megtudni a légitársaságról.  Az egész napos eseményekre egy friss önéletrajz a belépő, majd a lelkes jelentkezőkre személyes bemutatkozások, szituációs játékok, csapatfeladatok és egyéni interjúk várnak.

Garantált a versenyképes fizetés, az iparág egyik legerősebb kiképzési rendszere, valamint az előre megküldött havi beosztás, amelyet kéthetente kapnak meg a kollégák. A fedélzeti személyzet tagjai egy barátságos és sokszínű környezetben dolgozhatnak, számtalan fejlődési lehetőséggel, mint például a Wizz Air Cabin Crew to Captain program, amely egy átfogó pilótaképzéssel segíti a légiutaskísérőket, a minél sikeresebb karrierív érdekében. A kollégák további kedvezményekre jogosultak a WIZZ járatain, valamint ajándékjegyeket is kapnak a családtagjaik, illetve a barátaik számára is.

A nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növeli flottájának méretét,

így 500 Airbus repülőgépre bővíti majd kapacitását. Az új pilóta és légiutaskísérő kollégák egy garantáltan izgalmas időszakban csatlakozhatnak a csapathoz, hiszen a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött; csupán az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be.

„Egy igazán mozgalmas, inspiráló év áll mögöttünk és nagy örömünkre szolgál, hogy új kollégákkal bővíthetjük a Wizz Air hajózó személyzetének csapatát, ezzel segítve őket megalapozni karrierjüket. Az előttünk álló rendezvényeken alapos részletességgel ismerhetik meg az érdeklődők, hogy milyen lehetőségeket kínál légitársaságunk. A WIZZ-nél büszkék vagyunk arra, hogy mindig új és változatos szakmai lehetőségeket, versenyképes fizetést és különböző juttatási csomagokat biztosítunk kollégáinknak. Elkötelezettek vagyunk, hogy alkalmazottaink számára pontos és megvalósítható karrierutat kínáljunk, számtalan fejlődési lehetőséggel. Újra a pandémia előtti kapacitásunkkal repülünk, folyamatosan a fejlesztésekre, valamint a bővítésekre koncentrálunk, így még nagyobb erőket mozgósítunk annak érdekében, hogy a Wizz Air csapata motivált és tehetséges kollégákkal bővüljön” – mondta el Heiko Holm, a Wizz Air Chief Operations Officere.
( onBRANDS )