FOLYTATÓDIK A WESTEND KREATÍV PÁLYÁZATA

Új tematikával jelentkezik a Westend bevásárlóközpont kreatív logó pályázata.

Tavaly számos sikeres pályamunka érkezett profi és autodidakta tervezőgrafikusoktól és képzőművészektől, amelyek közül a neves zsűri szakmai szempontok szerint állított fel egy sorrendet. Közülük és a nézői szavaztok alapján kerültek ki a nyertesek.

A 2020-as pályázat nyertes alkotásai

A téma idén a közösségeket emeli be a középpontba, hiszen a közösen megélt élmenyek a legjobbak. Ezekre az élményekre keresik a kreatív ötleteket a bevásárlóközpontnál, hogy annak

logóját határtalan fantáziával és kreatív tartalommal töltsék meg.

A pályázatra november 7. éjfélig várják a műveket. A legjobb alkotásokból kiállítást szerveznek a központ területén.

A Westend bevásárlóközpont 2019-ben ünnepelte megnyitásának 20. évfordulóját. Ez alkalomból nemcsak hatalmas születésnapi eseménysorozattal készültek, de teljesen új arculattal köszöntötték a velük ünneplőket. A meghívásos tenderen győztesnek választott Avalanche Kreatív Ügynökség egy dinamikus arculatot álmodott meg a bevásárlóközpontnak, mely számtalan lehetőséget biztosít kampányaik egyedi és változatos megjelenítéséhez.

A logóban található W betű konténerként funkcionál, tehát a forma adott, de tartalom szabadon változtatható.

Tavaly novemberben szervezték meg első kreatív tervezői pályázatukat, melynek témáját maga a bevásárlóközpont, a látogatók Westendhez fűződő élményei adták – mindezt a W betűben megjelenítve. Több mint 300, igazán minőségi pályamű érkezett, melyből 3 díjazott, 3 különdíjas, 10 közönségszavazattal jutalmazott kapott nyereményt, a 40 legjobb pályamunkát pedig kiállították a bevásárlóközpontban.

Az idei téma: a közösség, hiszen együtt minden jobb!

„A saját mikroközösségedben, pároddal, barátaiddal látogatsz el hozzánk legszívesebben? Vagy alapvetően a Westend közössége, a vásárlók forgataga, nyüzsgő közeg vonz? Kisebb, különleges csoportokban érzed jól magad, például egy tetőkerti rendezvényünk alkalmával? Vagy ha a Westendre gondolsz, a városi létformához való kapcsolódás jut eszedbe?” – szól a kiírás.

A pályázatot idén is szakmai zsűri bírálja el és a Westend területén egy kiállítás formájában tekintheti meg a közönség az év végén.

A pályázatról további információk ITT.
( onBRANDS )