AZ UNCLE BEN’S MOSTANTÓL BEN’S ORIGINAL

A döntés hátterében az áll, hogy a márka neve és arculata egyenlőtlenségekre engedett következtetni.

Az Uncle Ben’s termékek „Ben bácsi” nélkül, BEN’S ORIGINAL márkanéven lesznek megtalálhatók a boltok polcain.

Az új év új helyi márkaaktivitásokat is hoz, melyek célja biztosítani, hogy a hátrányos helyzetű közösségek is hozzáférjenek a mindannyiunk által megérdemelt tápláló ételekhez, valamint, hogy az e közösségekben élő emberek is egyenlő esélyt kapjanak a mindennapokban.

2021-ben a márka számos felmérést végzett, a világ minden pontjáról fogyasztók ezreit, munkatársakat és számos érdekelt felet meghallgatva értette meg, hogy milyen

egyenlőtlenségre és sztereotípiákra enged következtetni az Uncle Ben’s márka.

Ezek eredményképpen a vállalat bejelentette a márka logójának és nevének BEN’S ORIGINAL-ra történő megújítását.

A korábbi arckép eltávolítása hozzájárul a méltányosabb ábrázoláshoz, valamint jelzi a márka törekvését egy nyitottabb és elfogadóbb jövő megteremtéséért.

A csomagolások lecserélése világszerte 2021-ben elkezdődött, a magyarországi boltok polcain 2022 januárjától lesznek elérhetőek a megújult termékek.

A márka továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett, ugyanakkor a

befogadás és méltányosság előtérbe helyezése

érdekében új célkitűzést fogalmazott meg. Ezek értelmében olyan lehetőségeket és élményeket kíván teremteni, amelyek „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”. Karrierlehetőségeket kíván teremteni az élelmiszeriparban, valamint továbbra is célja, hogy a különböző kultúrájú, nemzedékű és hátterű embereket tartalmas ételek elkészítésével hozza össze egy asztalhoz.

Magyarországon a BEN’S ORIGINAL partnerszervezeteinek segítségével szeretne olyan lehetőségeket teremteni, amelyek mindenkinek hely adnak az asztalnál. A jótékonysági célok támogatására és az eredmények előmozdítására a márka aktivitásokban gazdag újévet tervez Magyarországon.

( onBRANDS )