INDUL A 2022-ES “AZ ÉV HONLAPJA” PÁLYÁZAT!

Early Bird kedvezménnyel startolnak.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális és technológiai megoldásokat várja.

Az Év Honlapja jubileumi, 20. évfordulóján 331 pályázó mérettette meg honlapját, applikációját és digitális megoldását a 28 kategória egyikében. A díjátadót a nyerteseknek egy Országos Roadshow keretein belül szervezték meg! Minden díjazotthoz elutaztak, és személyesen gratuláltak nekik munkájuk gyümölcséért. 

“Az Év Honlapja” az elmúlt 20 évben 5.486 pályázata közül több, mint 830 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak és a vállalkozások vezetőinek. Az idei év alkalmával is arra biztatják pályázókat, hogy legyenek merészek és nevezzék be legfrissebb munkáikat a 28 kategória valamelyikébe! 

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a az early bird 20%-os kedvezmény mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert.

A pályázatokat 2022. augusztus 15-től lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás pedig csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

 ITT tudsz tájékozódni Az Év Honlapja pályázatról!
(onBRANDS )