NEMZETKÖZI TÉREN TAPASZTALT VEZÉRIGAZGATÓT IGAZOLT A GRABOPLAST

Januártól Ivan László látja el a Közép-Európában meghatározó padlógyártó vezérigazgatói feladatait.

Jancsó Péter a társaság elnökeként stratégiai feladatokra fókuszál a jövőben.

Januártól Ivan László tölti be a magyar tulajdonú Graboplast vezérigazgatói posztját. A szakember több mint tíz éves felsővezetői és jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, a szlovák közösségi személyszállítás terén piacvezető pozíciójú Arriva Slovakia vezérigazgatói pozíciójából érkezik a Graboplasthoz.

Vezetése alatt a vállalat többszörösére növekedett és a legnagyobb buszvállalattá bővült Szlovákiában. Ivan László a Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász mesterdiplomát 2006-ban vállalati pénzügyek szakirányon. 2004 és 2009 között a Central European Management Intelligence (CEMI) senior tanácsadója, majd 2009-2014 között az Eurobus Invest Szlovákiáért felelős igazgatója volt. 2014-ben nevezték ki az Arriva Slovakia vezérigazgatójának.

Ivan László a kinevezése kapcsán kiemelte, hogy a Graboplast egy széleskörű tapasztalattal és nemzetközi ismertséggel rendelkező hazai nagyvállalat. Több mint 110 éves múltjával egy olyan régiós cég, amely az elmúlt évtizedekben folyamatosan konszolidálódó piacon mindig képes helyt állni, és saját fejlesztésű termékekeivel egyes szegmensekben a világ élvonalához tartozik.

Az új vezérigazgató célja, hogy a stabil alapokra építve a Graboplast nevét és márkáját a vállalat kiváló csapatával együtt még erősebbé és ismertebbé tegyék világszerte, és innovatív termékeivel globálisan is meghatározó szereplővé váljon a vállalat.
( onBRANDS )