MAX VERSTAPPEN A HEINEKEN 0.0 ÚJ NEMZETKÖZI NAGYKÖVETE

A Heineken egyben az Oracle Red Bull Racing új partnere is lett.

Kevesebb mint két héttel a 2023-as szezon bahreini rajtja előtt, a Formula 1 nemzetközi partnere, a Heineken bejelentette, hogy új, világszintű partneri megegyezést kötött a holland F1 szupersztárral, Max Verstappen-nel az újabb kivételesnek ígérkező versenyszezon előtt.

A partnerség, amely az első számú holland sört és az első számú holland versenyzőt köti össze,

a rajongók következő generációjának megszólítását célozza több kreatív programon keresztül, amelyek a felelős alkoholfogyasztásra összpontosítanak.

Az első ilyen a Player 0.0 lesz – egy izgalmas új játékkezdeményezés, amelyen a Heineken és Verstappen közösen dolgozik, hogy a rajongók számára egy olyan újszerű virtuális versenyélményt teremtsen, amelynek különlegessége, hogy a győztes játékosok a világ legjobb versenyzői ellen versenyezhetnek.

A jelenlegi világbajnok

Max Verstappen a Heineken hivatalos 0.0 nagyköveteként is bemutatkozik,

amely keretében több szponzori együttműködésben, többek között “When You Drive, Never Drink” (Ha vezetsz, soha ne igyál) kampányban való részvételével segíti a felelős alkoholfogyasztás népszerűsítését.

“Hollandként különleges dolog egy olyan ikonikus holland márkával együttműködni, mint a Heineken. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon határozott ember vagyok, és versenyzőként sosem akarok hibázni. Ezért is örülök, hogy részese lehetek a “When You Drive, Never Drink” (Ha vezetsz, soha ne igyál) kampánynak, amely segít felhívni a figyelmet a felelős alkoholfogyasztásra. Mivel én is lelkes és szenvedélyes Sim Racing játékos vagyok, izgatottan várom, hogy szerepet vállaljak a Player 0.0 néven készülő új játékban.” – mondta el a világbajnok.

A Heineken ezzel egyidőben hivatalosan bejelentette az Oracle Red Bull Racing-gel közös partneri megállapodást is.

A két márka tökéletes párosítást alkot, együttműködésük minden bizonnyal világszínvonalú szórakozást és kivételes szurkolói élményt nyújt majd. A két nemzetközi márka izgalmas kampányokat fog együtt megvalósítani, többek között

a zene és a gaming területén,

valamint támogatni fogja a Heineken felelős alkoholfogyasztásra irányúló kezdeményezését, a „When You Drive, Never Drink” vagyis a „Ha vezetsz, soha ne igyál” kampányt is.

A partnerség célja, hogy az F1 első számú pilótája és csapata révén világszerte elérje a rajongókat,

valamint betekintést nyújtson a szurkolók számára egy világklasszis versenycsapat kulisszái mögé.

„Minden nagy csapatnak szüksége van nagyszerű partnerekre, akik támogatják őket céljaik elérésében. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy a Heineken is csatlakozik globális partnereink közé, és az alkoholmentes Heineken 0.0-val segítenek minket a következő szintre lépni. A Heineken 0.0 világszerte az F1 család részévé vált, izgalmas és magával ragadó szórakozási lehetőségeket biztosítva a rajongótáborunk számára a világ számos pontján, mind a pályán, mind otthonainkban. Alig várjuk, hogy ismét együtt dolgozhassunk velük, és lássuk, milyen izgalmas lehetőségeket tudunk a rajongóink számára kínálni ebben a szezonban.” – mondta el Christian Horner, az Oracle Red Bull Racing csapatfőnöke. 

Az új partneri együttműködések kiegészítik a Heineken és a Formula 1 már meglévő kapcsolatát, amely rendkívül sikeresnek bizonyult a holland márka nemzetközi jelenlétének növelésében, valamint a lokális piacok elérésében egyaránt. 

“Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy a jelenlegi világbajnok mellett a mögötte álló Oracle Red Bull Racing csapattal is együttműködhetünk. Max nem csak Hollandiában, de nemzetközi viszonylatban is egy igazi ikon. Ő a Heineken 0.0 tökéletes nagykövete;  a pályán és azon kívül – a Sim Racing közösségben tanúsított szenvedélye a Player 0.0-val a játékok világába is eljuttatja üzenetünket, és segít a felelősségteljes alkoholfogyasztás ösztönzésében.” – mondta el Bram Westenbrink, a Heineken márka globális vezetője.

A 2016-os motorsport világába történő belépése óta a Heineken elkötelezett amellett, hogy változást érjen el az alkoholfogyasztás mellett történő vezetés megítélésén. Ennek érdekében 2022 májusában elindította „When You Drive, Never Drink” vagyis a „Ha vezetsz, soha ne igyál” kampányát. A Heineken mindig is a felelős alkoholfogyasztást képviselte, nemzetközi motorsport-partnerségei pedig most hatékony platformot biztosítanak ahhoz, hogy a téma kellő figyelmet kapjon. Ezen felül a Heineken saját vállalása, hogy teljes médiaköltésének több mint 10%-át ezen programok támogatására fordítja.
( onBRANDS )