ÚJ DIGITÁLIS INNOVÁCIÓS ÉS TERMÉKFEJLESZTÉSI MENEDZSER A CENTRAL MÉDIACSOPORTNÁL

Kovács Balázs az Ipsos Zrt.-től igazol át a Central kötelékébe.

Kovács Balázs október 3-tól a Central digitális portfóliójában folytatja karrierjét, ahol feladata közé tartozik majd többek között az új üzleti modellek kialakítása, azok stratégiájának megtervezése, fejlesztése és kutatása.

Kovács Balázs az Ipsos Zrt.-től igazol át a Central kötelékébe, ahol üzletfejlesztési, kutatói és médiapiaci tapasztalatait kamatoztatja az új pozícióban.

„A csillagok különleges együttállasának éltem meg, amikor a Central Médiacsoport kifejezetten egy olyan feladattal keresett meg, amiben a jövőmet elképzeltem, és amiben a legfőbb erősségeimet és rendhagyónak nevezhető piaci tapasztalataimat egyidejűleg kamatoztathatom. Nem volt kérdés számomra, hogy bele akarok vágni ebbe a kalandba” – nyilatkozta Kovács Balázs.

„A jövőben kiemelt hangsúlyt szeretnénk fektetni arra, hogy még jobb felhasználói élményben legyen része az oldalainkra érkező olvasóknak, valamint folyamatosan újabb és újabb digitális üzleti modellekkel jelenjünk meg a piacon. Ezen a két területen Balázs tapasztalata nagy mértékben fogja segíteni a munkánkat” – tette hozzá Bognár Bálint digitálisportfolió-igazgató.

Kovács Balázs 2006-ban marketing szakos közgazdászként diplomázott, majd ezt követően kezdte meg kutatói pályáját. 2009-től a Viasat kutatási osztályát vezette, és később szerzett értékes tapasztalatokat az Omnicom Media Group innovációs vezetőjeként. Továbbá, média- és neuromarketing cégeknek is dolgozott külső szakértőként. 2015-ben csatlakozott az Ipsoshoz, ahol médiakutatási igazgató, üzletfejlesztési és marketingkommunikációs vezető pozíciókat töltött be.
( onBRANDS )