A COCA-COLA A 2024-ES UEFA LABDARÚGÓ EURÓPA-BAJNOKSÁG HIVATALOS PARTNERE

A szponzorációban a Coca-Cola Zero Cukor kap vezető szerepet.

Az UEFA és a Coca-Cola bejelentette, hogy a Coca-Cola a Németországban megrendezésre kerülő UEFA EURO 2024 hivatalos partnere lesz.

A kontinenstorna lehetőséget kínál majd arra, hogy a Coca-Cola életre keltse „Éld át a varázslatot!” filozófiáját,

exkluzív tartalmakat és élményeket kínálva a futballszurkolók régi és új generációi számára,

mind a stadionokban és a szurkolói zónákban, mind a digitális csatornákon és vendéglátó programokon keresztül.

Az UEFA EURO 2024 szponzorációjában a Coca-Cola leggyorsabban növekvő terméke,

a Coca-Cola Zero Cukor kap vezető szerepet,

összhangban a vállalat stratégiájával, amely a cukorcsökkentést helyezi előtérbe, és a marketingköltéseket az alacsony cukortartalmú és cukormentes választékra összpontosítja.

Emellett a Powerade, a Coca-Cola sportitala biztosítja az UEFA EURO 2024 játékosok hidratációját a pályán.

A Coca-Cola hosszú távú partnere az európai labdarúgás első számú válogatott tornájának: első alkalommal 1988-ban szponzorálta az eseményt.

Javier Meza, a Coca-Cola európai marketingért felelős alelnöke elmondta: „Nagy izgalommal várjuk, hogy támogathassuk a németországi UEFA EURO 2024 tornát, és hogy márkánkat egy ilyen ikonikus globális sporteseményen jelenítsük meg, ahol az emberi kapcsolatok varázsa megelevenedik a szurkolók és a futballisták közös örömünnepének szenvedélyes pillanataiban”.

Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingigazgatója elmondta: „Ismét örömmel üdvözöljük a Coca-Colát az UEFA EURO 2024 szponzoraként. A Coca-Cola több mint három évtizede meghatározó szerepet játszik az Eb-ken azáltal, hogy összehozza a szurkolókat, felejthetetlen és innovatív élményeket nyújtva számukra. Alig várjuk, hogy erre az örökségre építve együtt folytassuk az utat”.

Az UEFA EURO 2024 2024. június 14-én veszi kezdetét 10 városban, és 2024. július 14-én ér véget.

A torna során 10 németországi városban és mérkőzéshelyszínen – Berlinben, Kölnben, Dortmundban, Düsseldorfban, Frankfurtban, Gelsenkirchenben, Hamburgban, Lipcsében, Münchenben, Stuttgartban és Kölnben – rendeznek mérkőzéseket.
( onBRANDS )