ECSETTEL ÉS KRÉTÁVAL A BRIDGESTONE

A Bridgestone Tatabánya a biztonságos közlekedés fontosságát hirdeti.

A Bridgestone Tatabánya nem elégszik meg a hagyományos módszerekkel, a közlekedésbiztonsági nap, a flashmob és figyelemfelhívó aktivitások után újabb önkéntes megmozdulásokkal tettek a közlekedésbiztonságért novemberben. A munkatársak egy parkolót és egy gyalogátkelőt is újrafestettek, valamint iskolai órákon tanították a fiatal generációt a biztonságos közlekedés fontosságára.

A jól látható zebra a balesetmentes közlekedés egyik alapja.

Az állítás nem is foglalhatná jobban össze, miért is visszatérő elem a forgalmas helyen fekvő gyalogátkelőhelyek láthatóvá tétele a Bridgestone közlekedésbiztonsági kampányaiban.

A tatabányai T-SZOL szakembereinek segítségével a vállalat önkéntesei ezúttal a Szent György úti SPAR áruházzal szemközti gyalogátkelő és a párhuzamos parkoló burkolatfestését renoválták. A területen rengetegen közlekednek nap mint nap, így kifejezetten fontosak a jól látható felfestések, melyek nem csupán a biztonságot fokozzák, hanem a városi környezet esztétikai megújulását is elősegítik.

Az abroncsgyár lelkes önkéntesei mindezen felül a Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskolába is ellátogattak, ahol izgalmas és interaktív tanórákat tartottak a vármegyei rendőrkapitányság segítségével.

A diákok nemcsak a biztonságos közlekedés alapjaival ismerkedhettek meg, hanem bepillantást nyerhettek a Bridgestone világába is. Olyan fontos fogalmakat is tanulhattak, mint a fékút és az időjárási viszonyokhoz igazodó gumiabroncsok.

„Nemcsak minőségi termékeinkkel, hanem aktív közösségi szerepvállalásunkkal is törekszünk hozzájárulni a biztonságos közlekedés kultúrájának erősítéséhez. Ennek alapja, hogy kollégáinkkal mi is kétkezi munkával veszünk részt a környék infrastruktúrájának fejlesztésében. Mindemellett a fiatalok bevonását is kulcsfontosságúnak tartom a biztonságos jövőnk alakításában” – emelte ki Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

A Bridgestone Tatabánya közlekedésbiztonsági kampánya még itt sem ér véget. Jövőre újabb figyelemfelhívó kezdeményezésekkel készülnek a gyár falain belül és kívül egyaránt.
( onBRANDS )