„TELJESÜLJÖN MINDEN KÍVÁNSÁGOD”

A DISNEY 100. ünnepi kampány a kívánságok erejéről szól.


A Disney a mai napon elindítja a „Teljesüljön Minden Kívánságod” című ünnepi kampányát, amely a kívánságok erejére összpontosít a vállalat 100. évfordulójának évében. A kampány részét képezi az „Ünnepi kívánság” című élőszereplős ünnepi videó, amelyet a Walt Disney Animation Studios hamarosan megjelenő, Kívánság című filmje ihletett, és amely több mint 50 országban kerül bemutatásra.

A Grammy-díjas nigériai/brit rendező, Meji Alabi rendezte reklámot teljes egészében Dél-Afrikában forgatták, a jelenetek pedig hat földrajzi helyszínt és nyelvet mutatnak be. A film a világ különféle tájain élő emberek történeteit meséli el, akiknek minden vágyuk, hogy a szeretteikkel tölthessék az ünnepeket, és feleleveníthessék az ünnepi hagyományokat.

A rendező, Meji Alabi így nyilatkozott: „Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen remek csapattal dolgozhattam együtt a Disney idei ünnepi kampányán. A forgatás során számos kiemelkedő pillanatban volt részem, de a legemlékezetesebb talán az volt, amikor a dél-afrikai gyerekkórus dalra fakadt. Szó szerint libabőrös lettem az éneküktől.”

A reklámban elhangzik a Hamupipőke című film világszerte ismert dala, „Az álom szívünk vágya”, amelyet úgy hangszereltek át, hogy több előadó közös hangján csendülhessen fel. Az angol változatban az Oscar-díjas színésznő és énekesnő, Ariana DeBose énekli a nyitó sorokat, a Wish főszereplőjét, Ashát megszólaltató szinkronszínésznők pedig több mint tizenhét másik nyelven követik a példáját.

A reklámot az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában készítették, a Disney saját reklámügynöksége, a Yellow Shoes Creative Group felügyelete alatt.

Joss Hastings, a Disney Consumer Products, Games and Publishing globális marketingért felelős alelnöke a következőt nyilatkozta: „Az ünnepi hagyományok világszerte eltérőek lehetnek, de bárhol és bárhogyan is ünnepelünk, mindannyian arra vágyunk, hogy a szeretteink körében tölthessük az év eme különleges időszakát. A Walt Disney Animations új filmje, a Kívánság ihlette ünnepi reklámban a világ különböző népeinek hangjai globális kórust alkotva adják elő „Az álom szívünk vágya” című dalt. Reméljük, hogy a rajongók tetszését is elnyeri a régi, klasszikus dal újragondolása, amellyel a Disney mesék és zenék elmúlt 100 évét szeretnénk megünnepelni.”
( onBRANDS )