NAGYÁGYÚK SEGÍTENEK A SIKER ÚTJÁN

Négy Cápa is megosztja üzleti tapasztalatait az őszi PlanAll Day rendezvényen.

Igazi nagyágyúktól leshetik el a siker titkát a résztvevők az őszi PlanAll Day-en, amely most a gazdasági tudatosságot és a karriert helyezi a középpontba.

A november 17-i PlanAll Day, amely már a harmadik ilyen rendezvény, sikeres üzleti szereplőket vonultat fel, akik elmesélik a saját történeteiket, tapasztalataikat, ezzel adva inspirációt, egy kis lökést a konferencia résztvevőinek.

A PlanAll Day rendezvények mindig a tudatosságról szólnak,

életünk egy-egy szeletét fókuszba helyezve. Az őszi rendezvényen ez a terület a karrier, a siker, a pénzügyi tudatosság.

„Olyan történeteket hallunk majd a színpadon, amelyeket még sehol máshol és bízom benne, hogy ezek utat mutatnak a hallgatóknak és segítenek abban, hogy kiteljesedjenek, esetleg tovább lendíti őket egy elakadáson vagy egyszerűen csak inspirációt nyújt számukra. Nagy dolog, hogy Balogh Petya és Balogh Levente is tart előadást, sőt sikerült még két Cápát rávenni, hogy csatlakozzanak hozzájuk, így Moldován András és Varga Eszter is ott lesz a kerekasztalban, ahol Krizsó Szilviának mesélnek majd a saját sikereikről, kudarcaikról, tapasztalataikról. Még soha nem volt olyan rendezvény, ahol négy Cápa együtt szerepel.” – mondja Szilágyi Gábor, a rendezvény atyja.

A Cápák mellett több szakma nagyágyúi részt vesznek a rendezvényen, hogy sztorijukkal segítség a többieket, például a konferencia-szervezés királya Csermely Ákos vagy az Eisberg vezetője, a nemrég Példakép díjat kapott Gazsi Zoltán. De eljönnek olyan elismert szakmai vezetők is, mint Csábi Boróka, aki a személyes márkaépítésről tart előadást és Dr. Aczél Petra, aki a siker és a boldogság 12 titkát árulja el. Bolya Imre, a Karizma című bestseller szerzője arról beszél majd, hogy mi köze a karizmának a sikerhez, Krizsó Szilvia pedig arról, miért fontos jól lennünk, ha sikeresek szeretnénk lenni. Az estét Litkai Gergely humorista zárja, aki arról ad elő sajátos stílusban, hogy hogyan maradhatunk sikeresek a kiégés társadalmában.

A rendezvénynek a Vigadó ad otthont, jegyek még ITT elérhetők.
( onBRANDS )