ÚJ VÁLASZTÁSI MŰSOR INDUL AZ ATV-N

Az Egyenes Beszéd – Voks 2024-ben műsorvezetői Szöllősi Györgyi és Rónai Egon.

Új választási műsorral jelentkezik január 15-től az ATV. Az Egyenes Beszéd – Voks 2024 Szöllősi Györgyi és Rónai Egon műsorvezetőkkel minden hétköznap 17.55-től az idén júniusban esedékes európai parlamenti és önkormányzati választásokra, a voksoláson induló pártok és jelöltjeik programjára fókuszál.

Az ATV a hagyományaihoz híven idén is, önálló választási műsort sugároz, mert hírcsatornaként kiemelt feladatának tekinti, hogy a választásokhoz közeledve teljeskörűen, objektíven és kiegyensúlyozottan tájékoztassa a nézőit a voksolások tétjéről, a pártok és jelöltjeik programjairól, ígéreteiről.

Az Egyenes Beszéd – Voks 2024-ben Szöllősi Györgyi és Rónai Egon műsorvezetők

országosan ismert politikusokkal, elemzőkkel és szakértőkkel vitatják meg, hogy a magyar és az európai választások eredménye hogyan hathat majd a helyi közügyek alakulására, az állampolgárok mindennapi életére, az ország társadalmi, gazdasági helyzetére, valamint az egész európai politikára. A választási műsorban az ATV teret biztosít arra is, hogy a pártok önkormányzati és európai parlamenti jelöltjei interjúkban mutatkozhassanak be, ismertethessék programjukat, s válaszolhassanak Szöllősi Györgyi és Rónai Egon kérdéseire.
( onBRANDS )