A HOTEL PREMIO GROUP NYERTE A GOTURKIYE PR TENDERT

A GoTurkiye 2019-ben alakult a Török Kulturális és Turisztikai Minisztérium kezdeményezésére.

HotelPremio Group nyerte el a GoTurkiye, a Török Turisztikai Hivatal magyarországi PR Tenderét, amely a klasszikus turisztikai pr és marketing és sajtó feladatokon a török magyar kulturális évhez tartozó, rendezvényszervezési kihívásokkal is kiegészül.

HotelPremio Group GoTurkiye (GTA) meghívásos tenderén nyerte el a 2024-es turisztikai PR megbízást, amely keretében a GTA több, mint 80 országban zajló pr tevékenységének hazai feladatait látják el, a klasszikus sajtó és marketingkommunikációs feladatoktól kezdve egészen a rendezvényszervezésig. Mivel 2024-ben a Török Köztársaság megalakulását és a magyar–török diplomáciai kapcsolatok 100. évfordulóját egy egész éven zajló kulturális évaddal ünnepli a két ország, ezért a megbízás részeként számos ehhez kapcsolódó esemény is szerepel. A cégcsoport rendezvényszervezési tapasztalata és a hazai rendezvénypiac átfogó ismerete emiatt sokat nyomott a latban a tendergyőztes kiválasztásánál.

A GoTurkiye 2019-ben alakult a Török Kulturális és Turisztikai Minisztérium kezdeményezésére, azzal a céllal jött létre, hogy támogassa Törökország, mint turisztikai desztináció népszerűsítését, a török régiók megismerését a világban. Törökország sokat tesz turisztikai iparága folyamatos fejlesztése érdekében, 2022-as adatok alapján negyedik helyet foglalta el a 10 legnépszerűbb turisztikai desztináció listáján, nem véletlenül. A TGA tevékenysége 81 városra és 7 régióra terjed ki, 10 különböző nyelven, tevékenysége nem csak az egyéni utazókat, hanem a MICE iparágat is célozza.

“A Török Turisztikai Hivatal igen ismert és elismert szervezet a turisztikai iparágban, ezért nagyon büszkék vagyunk rá, hogy minket választottak erre a feladatra. Külön öröm, hogy ki tudjuk használni a cégcsoportban meglévő rendezvényszervezési tapasztalat által biztosított szinergiákat, hiszen több, mint 40 esemény lebonyolítása vár ránk a megbízás keretein belül” – emeli ki Révész Róbert, a HotelPremio Group egyik tulajdonosa, a MICE üzletág vezetője.

A megbízás feladatait a cégcsoport 4 fős kommunikációs csapata viszi Révész Róbert vezetésével. A csapathoz ötödikként 2024. januárban igazolt Szász Eszter, a Dining Guide korábbi főszerkesztője, aki a sajtó feladatokat koordinálja majd.

A HotelPremio Group több, mint 15 éve van jelen a rendezvénypiacon, a venue-finder oldalak piacvezetője, évi több mint 1100 eseményt bonyolítanak, a rendezvenyhelyszinek.hu, micehungary.com, cegeshelyszinek.hu, szallodak.hu, rendezveny.com, konferenciahotelek.hu üzemeltetői. Átfogó rendezvénypiaci tapasztalataikra építve és a piacról jövő új igényekre reagálva 2023-tól már külföldi MICE és PR tevékenységgel is foglalkoznak, amely Révész Róbert érkezésével új üzletággá nőtte ki magát. Ügyfeleik között olyan nemzetközi szállodaláncok szerepelnek, mint a SAVA Hotels & Resorts vagy a Liburnia Hotels & Villas, a Kempinski szállodalánc néhány egysége,  valamint több hazai és határon túli turisztikai régióval is együttműködnek.
( onBRANDS )