ÖRDÖG NÓRA ÚJ SZEREPBEN!

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya.

Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben az év vállalkozója kategória jelöltjeként is izgulhat majd. Nóra a magazin aktuális számának címlapinterjújában őszintén vallott arról, milyen férjével, Nánási Pállal egyszerre házas- és üzlettársakként is működni.

„Nagyon megtisztelő, hogy én lehetek az est háziasszonya. Elképesztő nívójú már maga a díj is, hihetetlen múltra tekint vissza. Önmagában a műfajt is nagyon szeretem, fontos, hogy díjazzuk azokat a nőket, akik tiszteletre méltó teljesítményt tettek le az asztalra. Nagyon szorítottam, hogy jól álljanak a csillagok, hiszen a gála másnapján repülőre ülök az Ázsia Expressz forgatása miatt, így külön öröm, hogy ez még belefér az időmbe. A gála tulajdonképpen egy nagyon sűrű időszak megkoronázása, amit már alig várok” – mondta el Ördög Nóra.

Ördög Nóra a GLAMOUR áprilisi címlapsztárja, a Szily Nórának adott interjújában arról is őszintén beszél, hogy abban a pörgésben, amiben férjével, Nánási Pállal összefonódik a munkájuk és a magánéletük, a férfi-nő kapcsolatukat nem félti-e?

„De, persze, nagyon féltem. Most bizonyos munkákban külön is szedtünk felelősség- és jogköröket. Nyilván teljesen más az üzemmódom, amikor dolgozom, illetve amikor feleség vagyok, és ez a kettő könnyen össze tud csúszni. Annak ellenére, hogy nagyon jól tudunk együtt dolgozni, ezt magamban külön kell tudni választani. Szerencsére időről időre azért el tudunk szökni kettesben, és megnyugtató, hogy a férfi-női energiák ugyanúgy működnek közöttünk. Azt hiszem, erre már önmagában büszkék lehetünk tizenöt év után. Nagyon figyelünk erre. Egyébként időnként jó megállni és tudatosítani, hogy úristen, bisztrónk van a Balatonon, és egy szépségmárkám, ami másfél éves! Igen, ezt elértük, és ehhez mindannyian kellettünk.” – mondta Ördög Nora.

A GLAMOUR Women of the Year gála vendégei március 21-én a díjátadón túl meghallgathatják Radics Gigi minikoncertjét, míg az este kötetlenebb részében DJ Yamina zenél majd.

„Tavaly jelöltként vehettem részt a gálán, idén pedig, mint DJ lehetek jelen az eseményen. Elképesztő érzés, hogy egy ilyen színvonalú eseményen zenélhetek női DJ-ként olyan motiváló nők között, akikre felnézek.  Már nagyon készülök, teljesen el vagyok varázsolva, nőként pedig úgy érzem pontosan tudom milyen zenét kell játszanom ahhoz, hogy a már eleve csinosan érkező vendégek még inkább ragyogjanak. Különösen megtisztelő, hogy most a saját területemen bizonyíthatok, így még inkább lelkesen várom, hogy zenélhessek” – árulta el Yamina.
( onBRANDS )