ÚJ VEZETŐ CSATLAKOZOTT A GREEN BRANDS MAGYARORSZÁGI SZERVEZETÉHEZ

A GREEN BRANDS egy független, nemzetközi tanúsító szervezet, amelynek székhelye Németországban található.

Kovács-Czövek Hajnalka “Country Manager Hungary” pozícióban erősíti a GREEN BRANDS Hungaryt és annak oktatási szervezetét, a Green Business Academy-t.

A GREEN BRANDS egy független, nemzetközi tanúsító szervezet, amelynek székhelye Németországban található. Hamburgban, Bécsben, Prágában, Ljubljanában, Pozsonyban, Szófiában és Budapesten is van irodája.

A GREEN BRANDS a környezet- és klímavédelem, a fenntarthatóság és a piackutatás területén működő más független és elismert nemzetközi intézményekkel együttműködve tanúsítja a környezetileg fenntartható márkákat, amelyeknek ezután lehetőségük van a GREEN BRANDS védjegy megszerzésére. A védjegyet és az odaítéléséhez vezető folyamatot az Európai Unió az “ökológiai fenntarthatóság” kategóriában egyetlen bejegyzett védjegyként ismeri el. A GREEN BRANDS oktatási szervezete, a Green Business Academy (GBA), mely évek óta kiemelten foglalkozik a jövő fenntarthatósági menedzsereinek képzésével.

“Örömmel csatlakozom a GREEN BRANDS-hez és oktatási szervezetéhez, a Green Business Academy-hez, ehhez a lelkes és dinamikus magyar csapathoz, mely elsők között tűzte zászlajára a fenntarthatóság fontosságát, a “no greenwashing – no social washing” elvek mentén. A szervezet környezetvédelmi és társadalmi fenntarthatóság kérdéseire fókuszál, konkrét lépésekkel segíti a hazai vállalati és civil szektor minél alaposabb felkészülését a jövő fenntarthatósági és ESG kihívásaira. Teszi mindezt a legjobb és legfelkészültebb szakértőkkel és oktatókkal, szakmai zsűrivel, és az egyre növekvő közösségével, a GBA Network” -kel. Képzései, üzleti fórumai és innovatív útmutatásai irányadóak a magyar fenntarthatósági és ESG szakemberek számára – mondta Kovács-Czövek Hajnalka.
( onBRANDS )