SZOBOSZLAI KÖVETKEZŐ MECCSÉT A MATCH4 KÖZVETÍTI

A Liverpool 15 órakor a Crystal Palace-t fogadja.

Liverpool's Dominik Szoboszlai celebrates scoring their side's third goal of the game with team-mates Luis Diaz and Conor Bradley during the Premier League match at Anfield, Liverpool. Picture date: Wednesday January 31, 2024. (Photo by Peter Byrne/PA Images via Getty Images)

A MATCH4 közvetíti Szoboszlai Dominik következő meccsét vasárnap. A Liverpool 15 órakor a Crystal Palace-t fogadja, méghozzá igazán nehéz helyzetben.

A legutóbbi fordulóban Szoboszlai csapata döntetlent játszott a Manchester Uniteddel, ezzel pedig átadta a vezetést a Premier League-ben az Arsenalnak. A meccs után a Liverpool játékosai rengeteg kritikát kaptak. Feszült hangulatban készülnek tehát Szoboszlaiék a tabella 14. helyén álló Crystal Palace ellen.

A Premier League mellett Európa másik topligájában, a Bundesligában is komolyra fordult a helyzet, akár végérvényesen is eldőlhet a küzdelem a hétvégén. A Leverkusen 76 ponttal áll az élen, a Bayern München pedig 60 ponttal a második. Ha valóra válik a bajorok rémálma és szombaton a Bayernt megveri a Köln, majd másnap a Leverkusen győzni tud a 12. helyen álló Bremen ellen, akkor már tényleg senki és semmi nem veheti el a bajnokságot a Leverkusen együttesétől.

A Network4 mindkét meccset élőben közvetíti.
( onBRANDS )