HARMADSZORRA HOSSZABBÍT AKKREDITÁCIÓT A FERLING

Az ügynökség 3 kategóriában is szakértő tanácsadó szolgáltatóként szerepel az IFKA rendszerében.

A Magyar Multi Program Iparfejlesztési Közalapítvány felhívása keretében korábban szerzett szakértő szolgáltató címét hosszabbította meg a FERLING Kft. tanácsadással kapcsolatos szolgáltatásokkal 2024-ben is.

A korszerű üzleti kommunikációs megoldások nem ismernek iparági korlátokat. Az elmúlt években profi bútorgyártót, világhírű porcelánmanufaktúrát, piacvezető webshopot épp úgy támogattunk szakértő szolgáltatásainkkal, mint mobilházgyártót, horgászcikk-kereskedőt, mezőgazdasági és építőipari szereplőt.

A minősített szakértői rendszerbe többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szolgáltatók jelentkezhetnek, majd az igénylést egy előre meghatározott szempontrendszer alapján bírálják. A PR-ügynökség három különböző tanácsadási kategórián belül szerzett szakértő szolgáltató akkreditációt, marketing tanácsadás és márkaépítés, arculattervezés és grafika, illetve a kommunikációs terv elkészítése.

A Magyar Multi Program célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tegye elismert szakértők segítségét a további fejlődésük és működésük átalakítása terén. A program által nyújtott pályázati forrás lehetőséget biztosít ezeknek a vállalkozásoknak arra, hogy különböző szervezetfejlesztési, marketing és termékfejlesztési szolgáltatásokkal erősítsék növekedésüket, amelyekben hitelesített szakértők segítenek nekik.

Az elbírálást követően a Minősítési Tanúsítvánnyal rendelkező szakértőket egy nyilvános honlapon listázzák, ahol a kedvezményezettek bővebb információkhoz juthatnak, továbbá értékelhetik és ajánlhatják a szakértőket.

Az ügynökség széles körű marketingkommunikációs szakértelmet nyújt a programban résztvevő, valamint más, hasonló fejlesztési pályázatok által támogatott vállalkozások számára.
( onBRANDS )