A GOLFOZÓKNAK SEGÍT A CANON

A vállalat bemutatja az első, beépített kamerával felszerelt, kompakt lézeres távolságmérőjét.

A hideg hónapok elmúltával a lelkes golfozók már készülnek az első ütésekre kedvenc pályájukon. Ehhez időzítve, a Canon Europe ma bejelentette a PowerShot GOLF-ot, egy gyors és fejlett, kamerafunkciót is magában foglaló lézeres távolságmérőt, amelyet úgy terveztek, hogy az amatőröktől a profikig minden játékosnak segítsen tökéletesíteni eredményeiket.

A Canon új terméke – amellyel belép a golf kiegészítők világába – a maximális előnyök érdekében egyesíti a fejlett távolságmérő képességeket a vizuális képalkotó technológiával. A zsebméretű PowerShot GOLF gyors és pontos távolságmérést biztosít a pálya bármely pontján, miközben a golfozók a könnyen kezelhető kamerával dokumentálhatják a körüket.

Gyors, pontos mérés minden alkalommal

A PowerShot GOLF gyors és precíz mérést biztosít. Nagy pontosságú lézere és zászlórúdbemérési funkciója több tárgy észlelésekor a legközelebbi tárgyat célozza meg.

A rendkívül kis méretű, kristálytiszta és nagy fényerejű, a 6x optikai és extra digitális nagyítási képességek segítségével, a golfozók vizuálisan részletesebben értékelhetik a pályát, ami tökéletes az új és a már ismerős pályákon a játékosok tudásszintjének (handicap) javítására.

A 12x digitális nagyítást kihasználva a golfozók közelebbről is megnézhetik a zászlókat, a green-t (a lyuk körüli, gurításra való terület), a homokcsapdákat és más kulcsfontosságú mesterséges vagy természetes akadályokat, átfogó képet kapva a pályáról, és segítve őket stratégiájuk kialakításában, hogy még jobb döntéseket hozhassanak arról, melyik ütőt használják.

Nagy teljesítményű, de zsebben hordható

A PowerShot GOLF könnyű és kompakt, az egyszerű hordozhatóság jegyében bármilyen zsebben elfér, így a használóknak nem kell aggódniuk a kényelem miatt. Sőt, az esős napokon történő használathoz az IPX4 szabványnak megfelelően vízálló is.

A piac egyik legkönnyebb távolságmérőjeként minden golfozási alkalomhoz megfelelő, és hosszú üzemidejű, USB-C porton keresztül bárhol egyszerűen újratölthető, beépített akkumulátorral rendelkezik.

A megfelelő ütő kiválasztása

A PowerShot GOLF lehetővé teszi a golfozók számára, hogy a pontos és megbízható távolságmérésnek köszönhetően uralják a golfpályát, és minden ütéshez a tökéletes ütőt válasszák. Ezek közé tartoznak a magassággal korrigált távolságok is, ha az opcionális “Slope” módot használják.

A “Slope” mód a magassági változásokat is figyelembe veszi, így átfogóbb képet nyújt a pályáról. Kiszámítja a “plays like” (távolság normál körülmények között) távolságokat, így fontos adatokat szolgáltat a megfelelő ütő kiválasztásához.

Felvételkészítés és fejlődés

A golfozók képeket és videókat készíthetnek bizonyos lyukakról, a golfpálya lejtőszögére vonatkozó információival együtt. Ez a funkció lehetővé teszi számukra, hogy hangjegyzetekkel kiegészített személyes pályanaplót létrehozva minden ütést kiértékelhessenek.

A szabályok betartásával kapcsolatos viták vagy kérdések esetén a golfozók a kamera segítségével dokumentálhatják pozíciójukat, a labda helyzetét vagy az útjukban lévő akadályokat. Ez vizuális bizonyítékként segíthet a nézeteltérések rendezésében és a tisztességes játék fenntartásában.

A beépített kamera ideális állóképek és videók rögzítésére, tökéletes a felejthetetlen pillanatok megörökítésére, oktatási célokra, a fejlődés nyomon követésére vagy akár egy győztes ütés közösségi médiában történő megosztására.

Kiváló objektív

A termék kiváló minőségű objektíve, fényes elektronikus keresője és képstabilizátor technológiája biztosítja a golfpálya egyenletes, tiszta és részletes képét.

Ez az állandóság pontosabb távolságméréshez vezethet, különösen akkor, ha távolról próbálják meghatározni a célpontokat, például zászlókat vagy veszélyeket.

A szabályok betartása

A versenyszezon közeledtével a PowerShot GOLF a Golfszabályoknak megfelelő jóváhagyást kapott. A játékosok könnyedén megfelelhetnek a versenyszabályzatnak, mivel a “Slope” mód kikapcsolható, ilyenkor egy villogó kék fény is biztosítja a többi játéksot arról, hogy a készülék használója tisztességesen játszik.
( onBRANDS )