SNEAKER ÜNNEP A WESTENDBEN

A résztvevők találkozhatnak a magyar sneaker közösség kiemelkedő alakjaival is.


Az esemény apropójából új oldalát mutatja meg Budapesten a Westend bevásárlóközpont és három napon keresztül izgalmas aktivitásokkal várja a veterán sneaker rajongókat és a kultúra iránt érdeklődőket.

A résztvevők találkozhatnak a magyar sneaker közösség olyan kiemelkedő alakjaival, mint Bazska, T.Danny vagy Kiss Ádám, akikkel izgalmas kerekasztalbeszélgetéseken, exkluzív kiállításon vagy egy streetball meccs során is összefuthatnak.

A divatról szóló Fashion Talks kerekasztal beszélgetésen Szegedi Kata, Csalár Bence és Co Lee jóvoltából ismerhetnek meg a látogatók érdekességeket és tippeket. A Sneaker Talks során pedig T.Danny, Kiss Ádám és Miskovits Marci tárják fel a sneaker történelmet a résztvevőknek.

Ezek mellett a változatos programok során egész hétvégén bárki megismerheti, milyen a klasszikus cipőtisztítás, egyedivé teheti saját lábbelijét, és testközelből láthat igazi ritkaságokat.

Továbbá szombaton kiderül, hogy a sneaker gyűjtők a kosárpályán is megállják-e a helyüket. Bazska és a Grosbasket All-Star csapata feszül egymásnak T.Danny, Kiss Ádám és Horváth Balázs triója ellen. A látogatók mindkét nap dobóversenyen mutathatják meg tudásukat, de a virtuális pályán is brillírozhatnak a Game Stationnél.

További részletek a programokról ITT.
( onBRANDS )