RITA ORA ÉS A PRIMARK

Fesztiválok által inspirált kollekciót dobnak piacra.

A Primark a nemzetközi szupersztárral és stílusikonnal, Rita Orával közösen dobta piacra negyedik kollekcióját az idei nyárra, amely szuper lehetőségeket kínál a közelgő fesztiválszezonra a rajongók számára.  

Rita a kilencvenes években született, és legújabb kollekciójában a korszak nosztalgiáját idézi, sajátos stílusával ötvözve. Az ikonikus boho-chic megjelenés által inspirált kollekció a nyári fesztiválstílusokra összpontosít, nagy fodrokkal, áttetsző ruhákkal és hangsúlyos kiegészítőkkel.  

Rita új szezonbeli kollekcióját úgy tervezte, hogy könnyed és felszabadító legyen, éteri, lenge felsőkkel és lágy virághímzésekkel, aszimmetrikus sziluettekkel, könnyű anyagokból. 

 

Míg a kollekció alapját a semleges színek, köztük a fekete, a fehér és a barna képezik, a ruhák és az ékszerek arany és ezüst színekkel vannak feldobva. A csipke és a farmer hozzáadásával egy olyan termékcsalád jön létre, amely tele van sokféleképpen viselhető darabokkal, függetlenül attól, hogy milyen eseményeket tartogat számunkra a nyár.  

A bohó kétrészes szettek időtlenek, stílusosak és praktikusak. A légiesen könnyed hangulatot teremtő fodros miniszoknya, a finom csipkefelsőrésszel ellátott fehér hímzett összeállítás, vagy a fekete virágmintás mellény és csipkés maxiszoknya bármelyik stílushoz alakítható és viselhető.  

A könnyen felkapható ruhák szintén a fesztiválok alapdarabjai közé tartoznak. Az olyan klasszikusok, mint a fodros bandeau midi ruha, sifon anyaggal és szemet gyönyörködtető fodros kialakítással lett újragondolva. A szexibb, áttetsző maxiruha-változatok pedig játékos alternatívát kínálnak, melyet vízpartra, erkélyen fotózkodásra és bármilyen alkalomra viselhetsz.  

És hogy mi a 2024-es fesztiválszezon mantrája? A több az több. Semmi sem sugallja jobban a kilencvenes évek divatját, mint egy vaskos, fűzőlyukas öv. Vegyél példát Ritától, és viseld a csípődön a többszintes maxiszoknyák tetején, vagy szűkítsd be deréknál a lenge maxiruhákat. A kiegészítők rétegezése nem csak a dekoltázsnak van fenntartva – a felsőtestet is díszíthetjük övekkel, hasláncokkal és gyöngyös kiegészítőkkel, hogy igazán átéljük a gondtalan, bohém hangulatot. A glam megjelenés is szintén trendi idén, a gyémántos fejdíszek és a túlméretezett karika fülbevalók a szezon elengedhetetlen kellékei. 

A fesztiválos kiegészítők praktikus megoldást kínálnak. A nagyobb táskákba stílusosan pakolhatod a fesztiválon szükséges dolgokat, míg a kisebb vállpántos táskák és a gyöngyös telefontokok gondoskodnak arról, hogy az értéktárgyak mindig kéznél legyenek.

Rita második otthonának, Új-Zélandnak gyönyörű vidékein készítették a képeket a legújabb kollekcióról, melyet a művésznő a Primark csapatával együtt tervezett, a stílust pedig Rita stylistja, Pippa Atkinson alakította ki. 

A kollekció párhuzamosan jelenik meg Rita Ora új nyári fesztiváldalával, a „Ask And You Shall Receive”-vel, amely május 31-én debütált.  
A Rita Ora x Primark nyári kollekciója június 18-a, keddtől kapható a Primark 17 piacának összes üzletében.   

Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a Primarkkal közös utam következő állomását, a nyári fesztiválhangulat ihlette kollekció bevezetésével. Az ékszer olyan egyszerű és hatékony módja annak, hogy feldobjunk egy szettet, ezért az ékszereket a kollekció igazi alapdarabjává tettük, az ezüst fejdísz pedig az én egyik kedvenc darabom. A farmer a kollekcióinkban alapdarabként jelent meg, és mindig is a személyes kedvencem volt. Ez a kollekció rövidnadrágokat és szoknyákat is tartalmaz különböző hosszúságú verziókban. Alig várom, hogy lássam, hogyan fogják az emberek ezt a kollekciót viselni, és remélem, hogy ugyanúgy szeretik majd, mint én.” – mondta Rita Ora.

Minden egyes új kollekcióval azon dolgozunk a közös munka során Ritával és csapatával, hogy merészebb, bevállalósabb megjelenéseket hozzunk létre. Ez azt jelenti, hogy valóban izgalmas új trendeket fedezhetünk fel, és biztosíthatjuk, hogy a divatunk kitűnjön a tömegből, és szezonról szezonra stílusos maradjon. A kollekciót az ikonikus ruhák ihlették, amelyeket Rita az évek során a világ minden táján fesztiválokon fellépve viselt, a kollekció gyönyörű nyári anyagokat, színes hímzéseket és időtlen mintákat tartalmaz, így mindent biztosít, amire a közelgő fesztiválszezonban szükséged lehet.” – tette hozzá Mary Lucas, a Primark kereskedelmi igazgatója.

A vásárlók a Primark weboldalán is böngészhetik a teljes választékot, és a készletellenőrző segítségével ellenőrizhetik kedvenc termékeik elérhetőségét, mielőtt elindulnának a kívánt üzletbe.
( onBRANDS )