FENNTARTHATÓSÁGI NAGYKÖVETEKET KERES A WIZZ AIR

Másodszor indítja el fenntarthatósági nagyköveti programját a légitársaság.

A kifejezetten sikeres első év után a munkatársak továbbra is részt vesznek különböző fenntarthatósági projektekben, népszerűsítik a környezetbarát megoldásokat, és értékes ismereteket osztottak meg egymással. Az új ciklus célja tovább vinni az előző eredményeit, és erősíteni a vállalat zöld törekvéseit.

A program első sikeres évét követően a Wizz Air három olyan munkatársát részesítette jutalomban, akik a legsikeresebben tudták mozgósítani a kollégákat, a legtöbb oktatókampányt, valamint a legnagyobb hatású jótékonysági eseményt szervezték.

A légitársaságnál jelenleg több mint 8500 munkavállaló dolgozik, a következő egy évre a fenntarthatósági nagyköveteket a teljes hálózat területéről, a Wizz Air 15 különböző bázisáról választják ki. A nagykövetek 2024 szeptemberétől egészen jövő májusig a légitársaság székhelyeit érintő zöld projektek kidolgozásában fognak részt venni, amelynek részét képezik az újrahasznosítást segítő, valamint a jótékonysági és a környezetbarát szokásokat népszerűsítő kezdeményezések.

„Fenntarthatósági nagyköveteink nagyban támogatják a Wizz Air küldetését, a környezetvédelmi felelősségvállalást és a légi közlekedési ágazaton belüli pozitív változások ösztönzését. Büszkék vagyunk az első ciklus nagyköveteinek eredményeire, akik a WIZZ hálózatában szenvedélyt és elkötelezettséget mutattak a környezeti és társadalmi fenntarthatóság kérdéseinek tudatosítása iránt. Nagy örömmel jelentjük be a program második ciklusát, mellyel célunk, hogy tovább inspiráljuk csodálatos kollégáinkat, akikkel együtt tehetünk a repülés zöldebb jövője érdekében. Ez a kezdeményezés a fenntarthatósági stratégiánk központi, emberi pillérét képezi, amellyel célunk aktivizálni munkavállalóinkat is a témában. A net-zéró kibocsátáshoz vezető út egy közös utazás, amely a légi közlekedés minden szereplőjét bevonja. Minden apró erőfeszítés hozzájárul a zöldebb jövő eléréséhez” – mondta Yvonne Moynihan, a Wizz Air fenntarthatóságért felelős igazgatója.
( onBRANDS )