HAJRÁ MAGYAROK!

Trikolór Túró Rudival indította utazását a vízilabda-válogatott.

A vízilabda-válogatott tagjai és számos más olimpikon utazott el Párizsba a Wizz Air járatának fedélzetén. Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársasága, valamint a Pöttyös Túró Rudi gyártója különleges meglepetéssel fogadta a járatokra bejelentkező olimpikonokat.

Az idei nyár slágerét, a szurkolás ízét megtestesítő #HaráMagyarok! Trikolór Túró Rudit, a hozzá tartozó olimpiai kártyákat, nemzeti színű arcfestőket és a Pöttyös legnépszerűbb édességeit csomagolták az olimpikonok kézipoggyászába, hogy az édes ízek kísérjék az olimpiai kiutazást. Az olimpikonok is szurkolnak a játékok ideje alatt, így fontos, hogy ők is ráérezzenek a szurkolás ízére. Az idén 20 éves, magyarországi gyökerekkel rendelkező nemzetközi légitársaság, valamint a 60 éves múltra visszatekintő Pöttyös Túró Rudi gyártója egyaránt fontosnak tartja a magyar sport támogatását. A légitársaság a Pöttyössel összefogásban a Párizsi Olimpiai Játékok ideje alatt minden párizsi járatán, minden utasának Hajrá, Magyarok! feliratú limitált trikolór színű Túró Rudival teszi még feledhetetlenebbé a szurkolás élményét.

„Közel 60 éve készítjük Magyarország kedvenc túródesszertjét, az évtizedek alatt magyarok millióihoz juttattuk el a Pöttyös élményt, minden generációhoz egyaránt. A különleges kiadású Hajrá Magyarok! Trikolór Túró Rudik a nyár kedvencei. A Wizz Air fedélzetén utazó szurkolóknak ezzel biztosítunk energiát a szurkoláshoz, így támogatva magyar csapatot” – mondta Szecskó Ferenc, a Pöttyös termékeket gyártó FrieslandCampina Hungária vezérigazgatója.
( onBRANDS )