NEMZETKÖZI DÍJAT NYERT A FLOEWATER

Meghódította a szakmai zsűrit Eva Mendes kedvenc vize.

A magyar FloeWater aludobozos vize hatalmas sikert aratott a nemzetközi piacon, elnyerve a rangos Monde Selection aranyérmet. Ez az új, formabontó termék, amely idén jelent meg a piacon, máris szakmai díjat nyert, bizonyítva kiválóságát az élelmiszer-minősítő intézet szakértői előtt.

Az 1961 óta működő Monde Selection, a világ egyik legelismertebb szakmai minőségi intézete, minden évben díjazza a legjobb élelmiszereket, valamint vizeket és üdítőitalokat. A bécsi Hofburg Palotában rendezett díjátadó ünnepséget megelőzően több mint 80 független szakértő, köztük vízsommelierek, élelmiszer-tudományi szakemberek és vegyészmérnökök értékelték a versenyben részt vevő termékeket. A FloeWater a szigorú teszteken, amelyek az íz, illat, utóíz, szájérzet, csomagolás és tudományos elemzés szempontjait is vizsgálták, kiváló eredményeket ért el.

„Ez az elismerés azt mutatja, hogy helyes úton haladunk, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a minőség és a fenntarthatóság mellett. Az aranyérem egyértelmű bizonyíték arra, hogy az aludobozos FloeWater kristálytiszta vize kivételes minőséget képvisel, amit a fogyasztók mellett a szakma meghatározó szereplői is elismernek” – mondta Popovics Adrienn, a HELL marketingigazgatója.

Eva Mendes is FloeWater-rajongó

A FloeWater különleges alumíniumdobozos vize nem csak a szakértőket, hanem a hírességeket is meghódította. Az amerikai filmsztár,

Eva Mendes lett az új magyar víz arca,

aki azonnal igent mondott a FloeWaterre. Mendes, aki közismerten odafigyel az egészségére és a környezetvédelemre, tökéletesen illeszkedik a márka értékeihez, így tovább növelve annak vonzerejét a fogyasztók körében.

Forradalmi újdonság

Az ultraszűrt ivóvíz, az aludobozos FloeWater tartalmaz ásványi anyagokat is (300mg/L) viszont különösen tiszta. A világ egyik legfejlettebb ultraszűrési technológiájának köszönhetően több szennyező anyag esetében is jelentősen alatta marad a jogszabályi előírások határértékeinek; például az arzén, ólom, nitrit és nitrát esetében átlagosan 30-szor tisztább a megengedett határértékeknél. Mielőtt dobozba kerülne, a FloeWater két különleges rétegen is áthalad: kvarckristályokon és aqeeq-köveken.

Ezen felül az alumínium végtelenszer újrahasznosítható minőségromlás nélkül és kiváló hővezető képessége révén az aludobozban lévő italok gyorsabban lehűlnek, így a fogyasztók hamarabb élvezhetik a hideg ital, legyen szó a 250 ml-es vagy az 500 ml-es szénsavas és szénsavmentes változatokról.
( onBRANDS )