ÚJ VEZETŐI SZEREPKÖRÖK A GRÁNIT PÓLUSNÁL

Adatvezérelt működés és ESG-vel integrált vállalati kapcsolatok a fókuszban.

A Westendet, a Budapest Sportarénát és a Müpát is üzemeltető Gránit Pólus Csoport ESG és Vállalati kapcsolatokért felelős vezetőjének Szemerédi Dóra Dianát, az újonnan létrehozott Innovációs Központ vezetőjének pedig Pálvölgyi Patrikot nevezte ki.

Az adatvezérelt digitális innovációra és a fenntarthatósági szempontokat a transzparens kommunikációban és az együttműködésen alapuló partnerkapcsolatokban is érvényre juttató működésre helyezi a hangsúlyt Magyarország vezető, magántulajdonú ingatlan-vagyonkezelő vállalkozása. Ennek érdekében a Gránit Pólus új szervezeti struktúrát alakított ki, hogy integráltan tudja kezelni ezeket a kulcsfontosságú területeket stratégiai szinten és a mindennapi működésben is.

Szemerédi Dóra Diána ESG vezető július 1-től a Gránit Pólus ESG és Vállalati kapcsolatokért felelős vezetőjeként támogatja a cégcsoport működését. Korábbi felelősségi köre mellett felel a szakmai, intézményi és civil kapcsolatépítési feladatokért, és ezzel együtt átvette a kommunikációs osztály irányítását is.  Az általa kezelt területek összevonása lehetővé teszi, hogy a stratégiai együttműködések a környezeti, társadalmi, és vállalatirányítási szempontból is releváns irányokba bővüljenek, illetve a meglévő és jövőbeli partnerekkel való kommunikáció a megszokott csatornákon túl, új formákban, platformokon, még célzottabban jelenjen meg.

A jövő technológiáinak integrálására a Gránit Pólus külön Innovációs Központot hozott létre, amelynek feladata az üzleti folyamatok optimalizálása, a digitális transzformáció támogatása és az adatelemzés révén nyert információk hatékony felhasználása. A részleg fő feladatai közé tartozik a mesterséges intelligencia integrálása a digitális folyamatokba, az adatvagyon gazdálkodás, a digitális projektek menedzsmentje, valamint a képzés és tudásmegosztás. Ezek az innovatív megoldások lehetővé teszik a cégcsoport számára, hogy a modern, adatvezérelt működés által gyorsabban reagáljon a piaci változásokra, jobban megértse ügyfelei igényeit, egyúttal a fenntarthatóbb működést is támogatja. Az Innovációs Központ vezetésére július 1-től Pálvölgyi Patrik kapott megbízást, aki korábban üzleti elemzőként, majd szenior BI (Business Intelligence) elemzőként erősítette a vállalatot.
( onBRANDS )