A BARBIE LETT A GYEREKEK DÍJÁTADÓJÁNAK LEGNAGYOBB NYERTESE

Senki sem úszta meg szárazon a Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjátadóját.

SANTA MONICA, CALIFORNIA - JULY 13: Slime is sprayed on stage at Nickelodeon Kids' Choice Awards 2024 at Barker Hangar on July 13, 2024 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Nickelodeon)

Július 13-án egy fergeteges gála keretében átadták az idei Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjait. A gyerekek és tinik online szavazatai alapján a Barbie négy díjat zsebelhetett be, de zenei fronton Taylor Swiftnek sem lehetett oka panaszra. Az animációs karakterek által vezetett díjkiosztón több sztár is fellépett, és mindenki kapott a nyakába bőven a zöld trutymóból.

Döntöttek a fiatalok:

A Barbie lett az elmúlt év legjobb filmje, Margot Robbie nyerte meg a kedvenc filmszínésznőnek járó díjat, és a 2023-as kasszasiker még két zenei kategóriában is diadalmaskodott a Barbie World című szám és a What Was I Made For? című Billie Eilish-betétdal jóvoltából. A férfi filmszínészek közül Timothée Chalamet-t díjazták a Wonkáért, a legjobb animációs filmnek pedig a Pókember: A Pókverzumon át című filmet szavazták meg.

SANTA MONICA, CALIFORNIA – JULY 13: (L-R) Raegan Revord, Iain Armitage, and Montana Jordan accept the Favorite Family TV Show award for “Young Sheldon” onstage during Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024 at Barker Hangar on July 13, 2024 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Nickelodeon)
Tévésorozatok kategória:

A Percy Jackson és az olimposziak és Az ifjú Sheldon két-két narancssárga léghajóval gazdagodott; a zenei kategóriákban Taylor Swift lett az év női előadója, nemzetközi sztárja, és az ő turnéját szerette a legjobban a közönség. A legjobb férfi előadó Post Malone, a legjobb zenekar az Imagine Dragons, a legjobb felkapott sláger pedig Sabrina Carpenter Espresso című dala lett. A tartalomgyártók közül MrBeastet, Lexi Riverát és Kai Cenatot díjazták, a gyerekek kedvenc sportolói Travis Kelce amerikai focista és Simone Biles teniszező lettek, és életműdíjat kapott Serena Williams teniszcsillag.

SANTA MONICA, CALIFORNIA – JULY 13: Henry Golding gets slimed while speaking onstage during Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024 at Barker Hangar on July 13, 2024 in Santa Monica, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Nickelodeon)
Az idei Kids’ Choice Awardson a Spongyabob Kockanadrág huszonötödik évfordulója alkalmából a rajzfilmfigurák vitték a prímet:

Spongyabob és Csillag Patrik műsorvezetői szereplése mellett megjelent a gálán Dóra, a felfedező, A Mancs őrjárat négylábú csapata, illetve a Kő, papír, olló című rajzfilmsorozat címszereplői is. A látványos show-elemek közé tartozott, hogy a gálán víz alatti animált környezetet „rendeztek be”, búvárok jelentették be Jack Black győzelmét a kedvenc gonosztevő kategóriában, és természetesen több embert leöntöttek zöld trutyival, beleértve Jack Blacket, a legjobb új zenei előadónak megválasztott Reneé Rappet, és magát a közönséget is. A gálán fellépett The Kid Laroi, Jelly Roll és Paul Russell, akik aktuális slágereiket adták elő, és persze ők sem maradtak ki a trutyizuhatagból.
( onBRANDS )