ELŐSZÖR SZEREPEL FÉRFI A GLAMOUR DIGITÁLIS CÍMLAPJÁN

Krausz Gáborral a címlapon jelent meg a GLAMOUR aktuális digitális száma.

Június harmadik vasárnapján az apákat ünnepeljük, a GLAMOUR szerkesztősége viszont úgy érezte, ahogy az anyák esetében, egy nap nem elég ahhoz, hogy érdemi diskurzust kezdeményezzenek a szerepeikről és a kihívásaikról.

Ahhoz hogy saját eszközeikkel segítsék a párbeszédet, elindították az Apák hetét. A témát körüljáró digitális lapszám címlapján Krausz Gábor látható, aki az első férfi címlapsztár a GLAMOUR digitális lapszámainak történetében.

 

„A GLAMOUR-nak nem csak a nők egyenjogúsága fontos, az, hogy egyenlő keresetük legyen a férfiakkal, hogy támogatást kapjanak anyaként, a karrierjükben, hanem az is, hogy a férfiak is támogatva, felhatalmazva érezzék magukat apaként és a hagyományosan női szerepkörökben, mint a gondoskodás, házi munka, főzés és a többi. Digitális lapszámunk, melynek címlapján Krausz Gábor séf szerepel, az apák fontos szerepét, érzéseit járja körül” – árulta el Maróy Krisztina, a magazin főszerkesztője.

A digitális lapszám cikkei között videós tartalommal is találkozhatunk. Gianni Annoni és Simon Kornél a magazin által indított Apák hete alkalmából Szél Dávid szakpszichológus segítségével beszélgettek az apaság dilemmáiról, szépségeiről és kihívásairól. Elmesélték, milyen örökölt mintákat hoztak magukkal, hogyan szabnak határokat, és arról is nyíltan beszéltek, szerintük lehet-e egy apa érzelgős. Szó esett idealizált helyzetekről, teóriákról, na meg a valóságról és a spontán nevelési praktikákról.

A GLAMOUR magazin kiadója, a Ringier Hungary a közelmúltban GLAMOUR Plusz néven indította el első fizetőfalas kiadványát. A GLAMOUR Plusz három konstrukció mentén kínál bőséges, inspiráló olvasnivalót és számos exkluzív lehetőséget előfizetőinek. A most megjelenő digitális lapszám – a korábbi digitális lapszámokhoz hasonlóan – előfizetés nélkül is elérhető az olvasók számára az oldalon.
( onBRANDS )