A PAKSI FC ÚJ SZPONZORA A TARR

Újabb magyar vállalatot köszönthetnek szponzoraik között.

Új partnerük, a TARR Kft. egy száz százalékban magyar tulajdonú telekommunikációs szolgáltató vállalat. Nyolc megye több, mint négyszázhúsz településén szolgáltat kábeltévés, optikai és mikrohullámú internetkapcsolatot, digitális kábeltévés csomagokat, bárhol, bármikor elérhető MobilTV alkalmazást, mobil- és vezetékes telefonszolgáltatásokat. A mai naptól pedig a PAKSI FC, a magyar csapat támogatói körébe is tartozik, céglogójuk megjelenik felszerelésünkön is.

„Úgy gondolom, sok a közös a két cégben és hasonló a pályafutásunk, a TARR Kft. is onnan indult, ahonnan a paksi labdarúgás több tíz évvel ezelőtt. A szekszárdi kosárlabdát már több mint húsz éve támogatjuk, illetve Zalaegerszegen egy kisebb futball csapatot is szponzorálunk. Pakson 2005 óta szolgáltatunk, és meglátásunk szerint a PAKSI FC a térség legértékesebb együttese. Reméljük, a jövő is hasonló sikereket hoz majd, mint a tavalyi szezon, ehhez próbálunk támogatóként hozzájárulni” – mondta Tarr János, a TARR Kft. igazgatója.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy újabb magyar céget tudhatunk szponzoraink között. A TARR Kft. a régióban már bizonyította, akárcsak a saját márkaépítésében, a sportszponzorációban is maixmálisan elhivatott. Sok a hasonlóság a két vállalat között, hasonló utat járunk, így bízunk a hosszútávú együttműködésben” – nyilatkozta a PAKSI FC ügyvezetője, Balog Judit.
( onBRANDS )